Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Az 5 szeretetnyelv kihívás

Kevesen vannak ma olyanok, akik még ne hallottak volna a szeretetnyelvek létezéséről. Mégis sokszor kapunk olyan visszajelzéseket – akár személyesen, akár csapatunk pszichológus tagjaitól –, hogy a gyakorlatban még sokan küzdenek a szeretetnyelvek alkalmazásával. A Harmat Kiadó, a Házasság hete és a Lélekszörf blog szervezésében elindítunk egy online 5 szeretetnyelv kihívást (kurzust), melynek keretén belül motiválunk minden erre vágyót a szeretetnyelvek mélyebb megismerésére és gyakorlására a hétköznapokban.

 

Miről szól az 5 szeretetnyelv kihívás?
 

Február közepétől április elejéig bekapcsolódhat egy izgalmas kalandba, mellyel gyakorolhatja a szeretetnyelvek hétköznapi alkalmazását. Fontos, hogy őszintén és átgondoltan, a feladatokra kellő időt szánva teljesítse a kihívásokat! Ne akarja gyorsan letudni a feladataid, olvassa el, értelmezze, tervezze meg! Hiába a nyereményjáték, a legnagyobb győztes akkor lehet, ha elkezdi elsajátítani az 5szeretetnyelvet.

kihivas

Az öt szeretetnyelv áttekintése után életszerű példákat kap azok gyakorlatba ültetéséhez.
Naponta egy-egy újabb kihívás válik elérhetővé, melyet meghatározott ideig teljesítve gyűjthet pontokat és érmeket.
A kihívást megkezdők értékes ajándékcsomaggal gazdagodhatnak nyereményjátékunkban, melynek sorsolása április 4-én lesz. A kihívások során szerzett pontjai növelhetik nyerési esélyeit. A nyereményjáték részletei>>
Ha velünk tart, egyre magabiztosabbá válhat azokban a szeretetnyelvekben is, amelyeket talán kevésbé használ ösztönszerűen.
A feladatok teljesítése során szerzett élményeit megoszthatja a kihívást teljesítők közösségével.

 

Szerezze meg az 5 szeretetnyelv érmeit, és tegye kalandossá a következő napjait!

Kezdje el a kihívást ide kattintva!