Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Médiatudatosság interaktív óra

A médiatudatosság jegyében zajlott idén a Máriaremete-Pesthidegkúti Ökumenikus Általános Iskola projektnapja, amelyen kiadónkat ketten is képviseltük.

Herbert Dóra a Family magazin főmunkatársaként beszélgetett az 5. osztályosokkal az elektronikus eszközök használati lehetőségeiről, Czap Villő pedig a CikCakk magazin képviseletében tartott interaktív órát ennek a korosztálynak.

A médiatudatosság legfontosabb kérdése számomra, hogy az engem érdeklő témákról milyen fórumon tájékozódom. Még egy felnőttnek sem egyszerű egy plurális értékrendű világban kiválasztani azokat a sajtótermékeket, amelyek tematikájukban és stílusban is megfelelő színvonalat képviselnek. Amit ugyanis elolvasunk, az visszahat ránk. Akár előállítói, akár fogyasztói oldalon állunk, egyszerre kell a tartalmi és értékrendbeli kritériumoknak megfelelnünk.

A Harmat Kiadónál úgy látjuk: mindkét magazinunk számot tarthat egy igényes és Istenkereső ember érdeklődésére – erről beszélgettünk a gyerekekkel.

Kedves Vásárlónk! A megnövekedett csomagszámra való tekintettel a 2018. 12. 17-e (hétfő) éjfélig leadott rendelések esetében tudjuk garantálni a karácsonyig történő kiszállítást. Köszönjük megértését!

'