Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Megváltó szeretet

Az 1850-es évek Kaliforniájában járunk…

Angel a legdrágább ruhákban jár, a legjobb ételeket eszi, neki van a legtöbb rajongója, ő a leggyönyörűbb nő a vidéken. És mégis…  A szívében nincsen más, csak hideg és sötétség. Undorodik magától, gyűlöli a világot, és végtelenül haragszik Istenre. A férfiak tárgyként használják őt, és a lány sem lát magában többet. Angel ugyanis nyolcéves korától fogva prostituáltként él.

Míg más kamaszok a jövőjüket tervezgetik, ő megtanul érzések nélkül élni, elfogadni az életet, amit a „sorsa” rótt ki rá. Huszonéves korára a teljes üresség veszi hatalmába a szívét. Aztán egy szép napon megjelenik egy férfi, aki nemes egyszerűséggel a tudtára adja: feleségül fogja venni őt, mert Isten ezt a feladatot adta neki. Angel nem tudja komolyan venni Michael Hóseát, az egyszerű farmert. Kiteszi a szűrét egyszer, kétszer, sokszor. A férfi mégis újra és újra nyeregbe száll a lányért. Na persze nem jószántából. Nem csupán azért, mert elbűvöli Angel páratlan szépsége. Egy bizonyos „halk hang” nem hagyja nyugodni. Isten az, aki akarja ezt a lányt, és Michael a megmentésére küldött férfi.

Csakhogy ő nem akar megmenekülni. Elkezdődik egy végtelennek tűnő harc, amit kisebb győzelmek, nagy bukások, belső vívódások és váratlan fordulatok kísérnek.

Vajon van élet a Per A Dice-on kívül? Miért nem hajlandó elfogadni Angel a felé nyújtott kezet? Megéri az a rengeteg harc, amit Michael vív érte? Mi tudja átformálni egy sorsába belekeseredett ember szemléletmódját? Egyáltalán meg lehet menteni egy olyan embert, aki folyamatosan menekül? Minek kell történnie ahhoz, hogy Angel levethesse magáról a múltját, és elfogadja azt a jövőt, amit Isten készít neki?

Francine Rivers valamennyi könyvére igaz, hogy mély fájdalom letenni őket, és alig várja az ember, hogy ismét a kezébe vehesse. Talán mégsem nagy túlzás azt állítani, hogy ez az írás mindegyiken túltesz. A könyv utolsó lapján az 517-es szám szerepel, első ránézésre ijesztően hosszúnak tűnik Angel és Michael párviadala. Valóban az. Mégis annyira magával ragadó a történet, hogy képtelenség szabadulni tőle. Helyenként felnevetősen poénos, máskor szipogósan megindító, csapkodóan dühítő, vagy épp elmerengősen továbbgondolni való. Minden, csak nem feledhető.

Olvasd el a könyvet, aztán írd meg, mennyi időbe került végigrágnod magad rajta; hány óra volt a rekordod, amit folyamatos olvasással töltöttél; illetve mi volt a kedvenc részed benne!

A fenti írás a http://www.kriszteso.com oldalon jelent meg.


Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-20%
Francine Rivers:

Megváltó szeretet

Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan ledönti a nő keserű ellenállását, míg végül Angel szíve – akarata ellenére – Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány végül mégis a menekülést választja… A Megváltó szeretet az 1850-es évek Kaliforniájába kalauzolja az olvasókat, ahol a férfiak eladják a lelküket egy zsák aranyért, a nők pedig testüket bocsátják áruba, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthatják a fejüket.

Részletes adatlap »3 500 Ft 2 800 FtKosárba