Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Narnia krónikái

Abban szerintem mindenki egyetért velem, hogy Narnia egy csodálatos, felejthetetlen  világ. Első ízben akkor kerültem kapcsolatba a történettel, és csodás szereplőivel, amikor a moziban játszották Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című részt. Teljesen elvarázsolt, magával ragadott nem csak a látvány, hanem a szerethető karakterek és az egész, Lewis által teremtett világ. A jó és rossz harmóniája, a soha véget nem érő küzdelem, és a tettrekészség, ami mindenkiben ott volt, és várták a pillanatot, mikor tehetnek valamit hazájukért. 

Szerettem volna megismerni a film előtörténetét, sőt, elhatároztam, az összes Narnia-könyvet elolvasom. Molyon néztem utána, melyik lehet az első része, és hamar rá is bukkantam, megrendeltem. 
 
Sokan nem vélekednek róla túl jól, sokak szerint nagyon gyenge. Ennek talán az lehet az oka, hogy A Gyűrűk Urához hasonlítják, hiszen Lewis és Tolkien nagyon jó barátok voltak. Én nem számítottam hasonlóságra, és A Gyűrűk Urától teljesen elvonatkoztatva olvastam, csodás élményeket kaptam. Olyan érzésem volt végig, mintha már olvastam volna ezt a könyvet, mintha már jártam volna ebben a világban, pedig biztos vagyok abban, hogy nem volt még hozzá szerencsém. 
 
Imádtam ezt a világok közötti világot is, rengeteg tóba ugráltam volna be, hajtott volna a kíváncsiságom, hogy az összes tartalmát megismerhessem. Viszont annyira bátortalan lettem volna, hogy egy harangot sem mertem volna megkondítani… 
 
Nagy meglepődésemre szembe találtam magam egy bibliai utalással is. Belegondoltam, mennyire mindennapi az, amikor a tiltott gyümölcsöt próbálják rátukmálni az emberre… Az élet is tele van bibliai utalásokkal. 
Szeretném továbbolvasni, tervezem is a sorozat folytatását. Egy élmény volt.
 
Fölkerné Kosztyu Viola/ A másik világ blog

Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-28%
C. S. Lewis:

Narnia-sorozat (7 kötet)

Narnia harmat_fejlec2

Narnia birodalmának titokzatos történetét hét kötetben mondja el a világhírű angol szerző, C. S. Lewis, ezek közül az elsőt, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény címűt, illetve a Caspian herceget, valamint a Hajnalvándor útját vitte filmre a Walt Disney Pictures és a Walden Media. (Az Ezüsttrón előkészület alatt van.)

A Narnia krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű. Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. A kiadó sorozatban jelenteti meg a hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány.  

A teljes sorozatot most majdnem 4000 Ft kedvezménnyel lehet megvásárolni! A könyvcsomag kedvezménye más kedvezménnyel (pl. kupon) nem összevonható!

Részletes adatlap »13 980 Ft 9 999 FtKosárba

Kedves Vásárlónk! Kiadónk december 15-én, szombaton zárva tart.

'