Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Philip Yancey

Philip Yancey Atlantában született 1949-ben, és a környéken töltötte gyermekkorát. Egyéves volt, amikor – egy betegség következtében – elvesztette édesapját. Ez az élmény, illetve a fundamentalista keresztény közösség, amiben nevelkedett, nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy élete egy pontján megtagadja a hitét.

A középiskolát követően a Columbia Keresztény Főiskolán tanult, itt ismerkedett meg későbbi feleségével, Janettel. Diplomáit a Wheaton Főiskolán és a Chicagói Egyetemen szerezte kommunikációból és angol nyelvből.

Yancey ezt követően Chicagóba költözött, ahol nyolc évig működött szerkesztőként a Campus Life című – középiskolásokat és egyetemistákat megszólító – keresztény magazinnál. Hosszú évek óta szerkesztője a Christianity Today című folyóiratnak is, emellett többször jelentek meg cikkei a Readers’s Digest, a The Saturday Evening Post, a Publisher Weekly stb. hasábjain.

 Yancey jelenleg Coloradóban él, miközben a világ különböző pontjain tart előadásokat. Könyveit eddig 15 millió példányban értékesítették 35 nyelven, ezzel pedig a világ egyik legkeresettebb keresztény szerzőjévé vált.

A szerző(k) művei


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/kvharmat/public_html/wp-content/themes/harmat/single-szerzo.php:44 Stack trace: #0 /home/kvharmat/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include() #1 /home/kvharmat/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/kvharmat/...') #2 /home/kvharmat/public_html/index.php(17): require('/home/kvharmat/...') #3 {main} thrown in /home/kvharmat/public_html/wp-content/themes/harmat/single-szerzo.php on line 44