Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Harmat tréning

5szeretetnyelv_trening_kekA Harmat Kiadó 2017-től nyit a tréningek irányába is, bízva abban, hogy a trénercsoportokkal történő közös munka eredményeként a kiadott könyvek hatása megsokszorozódhat. A tréningek terén első ilyen partnere az Aurum Életműhely. Záborszky Zsófia pszichológus, pár- és családterapeuta vezetésével Gary Chapman 5 szeretetnyelv koncepciójához kötődően került kidolgozásra Az 5 szeretetnyelv kihívás, melyhez a Házasság Hete rendezvénysorozaton történt bemutatkozása óta 964 felhasználó csatlakozott. Áprilistól pedig két csoportos offline-, valamint egy online tréning válik elérhetővé.

 


 

 

Csoportos, offline tréningek

 

Érzelmeink tükrében

Érzelemkifejezés- és szeretetnyelvtréning nőknek

 

erzelmeink-land2Sokszor nagyon más módokon fejezzük ki érzelmeinket, vágyainkat, szeretetünket, s így félreértések hálójába keveredünk. Ez a tréning segíthet abban, hogy kommunikációd fejlődjön, s ezáltal kapcsolataid érettebbé váljanak. Csatlakozz, hogy jobban érts, és jobban érthessenek!

 

Helyszín: Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged

Időpontokért és további információért kattints ide >>>

 


 

Egymásra hangolva

Szeretetnyelvtréning pároknak

egymasra-land2

Próbára tennétek egymás iránti szeretetetek? Vágytok arra, hogy egy nap kiszakadjatok a szokásos életritmusból és ketten együtt részt vegyetek egy kapcsolaterősítő tréningen hasonló, fejlődni vágyó párokkal közösségben? Akkor itt a helyetek, hogy jobban egymásra hangolódhassatok!

 

 

Helyszín: Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged

Időpontokért és további információért kattints ide >>>


 

Online tréning

A 5 szeretetnyelv® – az apróbetűs rész

A lényeg és az igazi profizmus mindig a részletekben rejlik. Könnyű a szeretetnyelvekről beszélni és próbálkozni velük, amikor jó a kapcsolat, ég köztünk a szenvedély, vagy folyton feldobjuk egymást. De mit csinálunk, amikor fáj, amikor nehéz, amikor nincs kedvünk szeretni? Amikor már látjuk társunk vagy szeretteink sötét oldalát? Ilyenkor el kell döntenünk, magunkra maradunk-e a “Miért nem értenek meg?” kérdés ismételgetésénél, vagy elindulunk a válaszok felé!

 

Belyegkep 5 sznyelv aprobetus resz

Mikor ajánljuk a tréninget?

– Ha nem ismered még a szeretetnyelveket, itt az idő, hogy megtanuld őket alkalmazni, hisz számos konfliktusod lesz ezáltal megelőzhető, s sokat erősödhet szeretteiddel a kapcsolat.

– Ha hallottál már a szeretetnyelvekről, de a hétköznapokban még nehézségekbe ütközöl a megvalósításukkal, akkor itt az ideje, hogy mélyítsd a gyakorlati tapasztalataid e téren.

– Ha már mindent tudsz a szeretetnyelvekről és a gyakorlatban is gyümölcsözően alkalmazod őket, itt az ideje, hogy tovább indulj, és mélyebben feltérképezd saját és környezeted szeretetnyelv-működését.

 

Gyere, és regisztrálj „Az 5 szeretetnyelv® – az apróbetűs rész” online tréningre, mely az alapoktól indulva mélyebb vizekre vezet kapcsolataink és szeretet kifejezésünk működésében!

 

*2017. április 15-ig kedvezményes áron, 7990 Ft helyett 5990 Ft-ért vásárolhatod meg a tréninget! 

További részletekért kattints ide >>>