Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Harmat tréning

5szeretetnyelv_trening_kekA Harmat Kiadó 2017-től nyit a tréningek irányába is, bízva abban, hogy a trénercsoportokkal történő közös munka eredményeként a kiadott könyvek hatása megsokszorozódhat. A tréningek terén első ilyen partnere az Aurum Életműhely. Záborszky Zsófia pszichológus, pár- és családterapeuta vezetésével Gary Chapman 5 szeretetnyelv koncepciójához kötődően került kidolgozásra Az 5 szeretetnyelv kihívás, melyhez a Házasság Hete rendezvénysorozaton történt bemutatkozása óta 964 felhasználó csatlakozott. Áprilistól pedig két csoportos offline-, valamint egy online tréning válik elérhetővé.

 


 

 

Csoportos, offline tréningek

 

Érzelmeink tükrében

Érzelemkifejezés- és szeretetnyelvtréning nőknek

 

erzelmeink-land2Sokszor nagyon más módokon fejezzük ki érzelmeinket, vágyainkat, szeretetünket, s így félreértések hálójába keveredünk. Ez a tréning segíthet abban, hogy kommunikációd fejlődjön, s ezáltal kapcsolataid érettebbé váljanak. Csatlakozz, hogy jobban érts, és jobban érthessenek!

 

Helyszín: Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged

Időpontokért és további információért kattints ide >>>

 


 

Egymásra hangolva

Szeretetnyelvtréning pároknak

egymasra-land2

Próbára tennétek egymás iránti szeretetetek? Vágytok arra, hogy egy nap kiszakadjatok a szokásos életritmusból és ketten együtt részt vegyetek egy kapcsolaterősítő tréningen hasonló, fejlődni vágyó párokkal közösségben? Akkor itt a helyetek, hogy jobban egymásra hangolódhassatok!

 

 

Helyszín: Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged

Időpontokért és további információért kattints ide >>>


 

Online tréning

Hamarosan…