A Biblia négy vezetési alapelve

Szolgálat, hatalom, felelősség, kegyelem

„Óriási felelősség nehezedik rám. Hogy birkózzak meg vele?” „Hogyan éljek a rám ruházott hatalommal úgy, hogy ne tartsanak diktátornak?” „Elfogadásra és megbocsátásra kell törekednünk, de vezetőként hol húzzam meg a határt?”

Dr. Volker Kessler német teológus nem használati útmutatót ad kézbe. Ha a belső hozzáállás nem megfelelő, a legjobb tanácsok sem érnek semmit. A szerző a helyes vezetői hozzáállás kialakítására teszi a hangsúlyt. Abban nyújt segítséget, hogyan viszonyuljon a keresztény vezető a szolgálathoz, a hatalomhoz, a felelősséghez és a kegyelemhez.

Oldalszám:140

Méret:110 x 180 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9789632883489

Kiadás éve:2016

Raktár:. Elérhető

1 500 Ft 1 200 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2016. november 04.

  Szeretve vezetni – a hatalommal élni

  Új Harmat-kiadványok bemutatója Hatalomvágyó emberekkel nemcsak a büntetés-végrehajtás és a politika, hanem a gyülekezeti élet területén is szép számmal találkozhatunk. E ténnyel szembenézni sem könnyű, ellene tenni még kevésbé, holott szükséges (lenne). Ehhez nyújt segítséget a Harmat Kiadó gondozásában megjelent, Szentírás-alapú vezetéselmélettel foglalkozó két fontos kötet is, amelyeket október 27-én, csütörtökön mutattak be a fővárosban […]

  Elolvasom »
 • 2016. október 17.

  Ön dönt: vezet – vagy vezet?

  Nem vagyok vezető típus. Nincsenek meg hozzá a megfelelő képességeim, úgy mint jövőorientáltság, karizmatikus kisugárzás, jó előadói készség, és még sorolhatnám. Legalábbis így gondoltam eddig. A jó vezető ismérvei azonban egyáltalán nem ezek – állítja Volker Kessler. Szerinte a vezetés minősége attól függ, hogy a vezető helyesen áll-e hozzá a szolgálat, a hatalom, a felelősség […]

  Elolvasom »
 • 2017. szeptember 12.

  Volker Kessler: A Biblia négy vezetési alapelve

  A német teológus Kessler könyvében arra keresi a választ, miként viszonyuljon a keresztény vezető a szolgálathoz, a hatalomhoz, a felelősséghez és a kegyelemhez, és hogyan alkalmazza a szeretet bibliai parancsát ezeken a területeken.

  Elolvasom »

Ajánlott könyveink

Még több kiemelt ajánlat »

Az Ön által megtekintett termékek