Gyerekekre hangolva

A gyerekek öt szeretetnyelve

gary-chapman-gyerekekre-hangolva.jpg

A népszerű szerzőpáros könyvében azt hangsúlyozza, hogy a nevelésben minden a szülők és a gyerek közötti szeretetkapcsolaton múlik. Ahhoz, hogy gyermekünk egészségesen fejlődjön, elengedhetetlenül fontos, hogy betöltsük érzelmi szükségleteit, azaz érezze szeretetünket és elfogadásunkat. Hogyan kommunikálhatjuk szeretetünket ebben az emberformáló kapcsolatban? A válasz az öt szeretetnyelv (a testi érintés, az elismerő szavak, a minőségi idő, az ajándékozás és a szívességek) helyes alkalmazásában rejlik.

Oldalszám:208

Méret:142 x 197 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9639148776

Kiadás éve:2003

Raktár:' Jelenleg nincs raktáron, kérek értesítést, ha raktáron lesz.

2 200 Ft 1 100 Ft

-50% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • harmat harmat írása | 2015. november 19.

  Az 5 szeretetnyelv: Gyerekekre hangolva

  A legtöbb szülő őszintén szereti gyermekét, mégis kevés gyermek érzi szülei feltétel nélküli szeretetét. Mi a magyarázata ennek az ellentmondásnak? Elsősorban az, hogy kevesen tudják meggyőzően – azaz gyermekük számára tapasztalhatóan – kifejezni érzéseiket. A házasság-terapeuta, illetve gyermekpszichiáter szerzőpáros így vall erről:

  Elolvasom »
 • harmat harmat írása | 2016. július 29.

  Gyerekekre hangolva. A gyerekek 5 szeretetnyelve.

  Azért adtam ezt a címet ennek a blog bejegyzésnek, mert ez a címe az egyik kedvenc gyereknevelésről szóló könyvemnek. Gary Chapman: „Gyerekekre hangolva”. Nagy felismerést hozott nekem ez a könyv, bár ami benne foglaltatik lényegében minden gyereknevelési könyvben elhangzik így vagy úgy, de ez a könyv egy teljesen más rálátást adott nekem a témában. Pontosan […]

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek