Istennel a szenvedés kohójában

Miért engedi meg Isten a szenvedést? – ez a kérdés az idők kezdete óta hívőknek és nem hívőknek egyaránt fejtörést okoz. Timothy Keller, akinek művei vallási és világi körökben egyaránt olvasók millióit vonzzák, ezzel a nehezen megválaszolható kérdéssel igyekszik megbirkózni könyvében. Rávilágít arra, hogy a szenvedés és fájdalom értelmet és célt hordoz, valamint meggyőzően érvel amellett, hogy az emberi tapasztalat e lényegi velejárója fölött csakis az Istenhez fűződő kapcsolatunk megértése révén arathatunk győzelmet.

Oldalszám:400

Méret:142 x 197 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:978-963-288-349-6

Kiadás éve:2016

Raktár:. Elérhető

3 500 Ft 2 800 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2016. október 26.

  Istennel a szenvedés kohójában – a szerző ajánlója

  Nem tudhatod, mit jelent bízni Istenben, amíg nem merülsz fuldokolva a víz alá” – írja Keller. Könyvét olvasva mélyen érezzük, hogy Isten velünk van a tűzben, mellettünk áll.

  Elolvasom »
 • 2017. május 12.

  Tim Kellerrel a szenvedés kohójában

  A könyv címe nem azonos a könyvajánló címével, mert Tim Keller abban segít nekünk, akik már elérkeztünk életünkben a szenvedés témájához, hogy meglássuk, Isten hogyan van jelen szenvedéseinkben. De ezt a címet akarom adni a könyvajánlónak, mert Tim Keller nem marad kívül ezen a témán, és ez az, ami miatt a többi könyve mellett ezt […]

  Elolvasom »

Ajánlott könyveink

Még több kiemelt ajánlat »

Az Ön által megtekintett termékek