Megváltó szeretet

Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan ledönti a nő keserű ellenállását, míg végül Angel szíve – akarata ellenére – Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány végül mégis a menekülést választja… A Megváltó szeretet az 1850-es évek Kaliforniájába kalauzolja az olvasókat, ahol a férfiak eladják a lelküket egy zsák aranyért, a nők pedig testüket bocsátják áruba, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthatják a fejüket.

A kiadványt e-könyv partnerünknél is megvásárolhatja. A vásárláshoz kattintson IDE »

Oldalszám:518

Méret:135 x 205 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9789632881461

Kiadás éve:2013

Raktár:. Elérhető

3 900 Ft 3 120 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2016. január 19.

  A szabadság szeretete, avagy a szeretet szabadsága

  Francine Rivers: Megváltó szeretet „– Szabad akarok lenni, Michael! Csupán egyetlen egyszer az életem során. Szabad! – Angel hangja elcsuklott.– Hiszen szabad vagy. Csak még nem tudod.”

  Elolvasom »
 • 2016. július 29.

  Francine Rivers: Megváltó szeretet

  A könyv hangulatáról, stílusáról: Az ember erről a könyvről sok mindent gondolhat. A borító és a fülszöveg első sora alapján eszünkbe juthat, hogy talán kicsit történelmi beütésű lesz. A fülszöveg többi része alapján az villanhat be, hogy “egy újabb Danielle Steel-szerű történet”. Gondolhatunk arra, hogy valaki megint összecsapott egy romantikus történetet némi drámával fűszerezve. Ha […]

  Elolvasom »
 • 2016. november 09.

  A Megváltó szeretet

  A Hóseás könyvének alaptörténetét feldolgozó regény valódi utazás egy emberi lélek megtisztulásának évekig tartó folyamában. Isten hatalmas kegyelmének megtapasztalása az ajándék a sorok között.

  Elolvasom »

Ajánlott könyveink

Még több kiemelt ajánlat »

Az Ön által megtekintett termékek