Narnia-sorozat (7 kötet)

Narnia 01

Narnia harmat_fejlec2

Narnia birodalmának titokzatos történetét hét kötetben mondja el a világhírű angol szerző, C. S. Lewis, ezek közül az elsőt, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény címűt, illetve a Caspian herceget, valamint a Hajnalvándor útját vitte filmre a Walt Disney Pictures és a Walden Media. (Az Ezüsttrón előkészület alatt van.)

A Narnia krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű. Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. A kiadó sorozatban jelenteti meg a hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány.  

A teljes sorozatot most majdnem 4000 Ft kedvezménnyel lehet megvásárolni! A könyvcsomag kedvezménye más kedvezménnyel (pl. kupon) nem összevonható!

Oldalszám:

Méret:108 x 178 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:

Kiadás éve:2013

Raktár:' Jelenleg nincs raktáron, kérek értesítést, ha raktáron lesz.

13 980 Ft 9 999 Ft

-28% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

  • harmat harmat írása | 2015. október 07.

    Újra kapható Narnia összes része

    ”Réges – régen történt, talán még nagyapátok sem élt akkor. ” A Narnia Krónikáiban olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretségbe, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni, vagy épp elveszíteni egy barátot.

    Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek