Parázs a hó alatt

Jacob és Marlee huszadik házassági évfordulójukon – egy viharos szentestén – indulnak útra, hogy a válási papírok aláírásával örökre búcsút mondjanak egymásnak. Egyetlen rossz mozdulat azonban a síkos aszfalton, és egész addigi életük megkérdőjeleződik. Egyetlen rossz mozdulat, ami akár egy új élet ígéretét is hordozhatja számukra. Balesetük után Marlee egy kis hegyi házikóban lel menedékre, ahol – a hó titkát megismerve – bepillantást nyer házasságának múltjába, jelenébe és jövőjébe. A Parázs a hó alatt egy Charles Dickens ihlette történet a karácsonyról és az újrakezdés lehetőségéről.

Oldalszám:124

Méret:124 x 182 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9789632881232

Kiadás éve:2012

Raktár:. Elérhető

2 500 Ft 1 250 Ft

-50% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • harmat harmat írása | 2015. október 07.

  Parázs a hó alatt

  Jacob és Marlee huszadik házassági évfordulójukon – egy viharos szentestén – elindulnak, hogy a válási papírok aláírásával örökre búcsút mondjanak egymásnak. Azonban egy rossz mozdulat a hóborította síkos aszfalton, és egész életük megváltozik. Vajon képes lesz-e Marlee egy különös lelki utazás hatására felszítani kapcsolatuk tüzét, és férjével összefogva megmenteni a házasságukat?

  Elolvasom »
 • harmat harmat írása | 2016. július 29.

  Chris Fabry, Gary Chapman: Parázs a hó alatt

  Marlee és Jacob épp szenteste napján indulnak útra, hogy a válási papírok aláírásával örökre búcsút mondjanak egymásnak. Egyetlen rossz mozdulat a hóborította, síkos aszfalton, és egész életük megváltozik. A Parázs a hó alatt egy Charles Dickens ihlette történet az újrakezdésről és a szeretet erejéről. “Mindazoknak, akik fáznak, akiket megsebzett az élet, akik keményen küzdenek. Töltse […]

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek