Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Babaváró csomag

Babaváró csomagunk könyvei már a gyermekvállalás első pillanatától elkísérhetik az újdonsült szülőket.

A gyerekvállalás drámai változást jelent a házasságban. A kórházi „örömcsomag” érkezése előtt a pár csak egymásnak él. Évek telnek el, míg egyszer csak tudatosul bennük: immár a gyerekeknek szentelik minden idejüket és energiájukat.
A Segítség, szülők lettünk! című könyvben Gary Chapman, a párkapcsolatok világhírű szakértője közvetlen, olvasmányos stílusban látja el praktikus tanácsokkal a kisgyerekes szülőket, hogy miként őrizhetik meg házasságuk intimitását és a romantikát a számtalan szülői teendő rengetegében.

Mire érdemes felkészülniük a gyermekvállalás előtt álló pároknak, hogy minél jobban alkalmazkodjanak a szülői szerephez, és a vele járó változásokhoz?
A 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk a kisgyerekes szülőket foglalkoztató kérdésekre keres választ: hogyan gondoskodhatnak a szülők gyermekük érzelmi egészségéről, milyen változást hoz a gyermekvállalás az időbeosztás és a pénzügyek kezelése terén, de szó esik még a szobatisztaságra szoktatásról, a korlátok szükségességéről, a társas készségek tanításáról, a szülői mintaadás jelentőségéről is.

Az Isten hozott! babanapló segítségével pedig végigkövethető a babavárás időszaka és az első három év legfontosabb életeseményei. Az alkalomhoz illő imádságok és bibliai idézetek mellett helyet kap az ultrahangfelvételtől a családfán keresztül az első nyaralásig minden, amit a szülők fontosnak tartanak.


Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-30%
:

Babaváró csomag

Babaváró csomagunk könyvei már a gyermekvállalás első pillanatától elkísérhetik az újdonsült szülőket. A szülővé válással és gyerekneveléssel kapcsolatos könyvek mellett olvashatnak a párkapcsolat megóvásáról is.

A csomag tartalma:

- Isten hozott! babanapló

- 12 dolog, amit jó lett volna tudni, mielőtt szülők lettünk

- Segítség, szülők lettünk!

 

Részletes adatlap »7 240 Ft 5 070 FtKosárba