Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Nagy esküvői csomag

A csomag tartalma:
Gyűrű-kúra
Férfiagy, női agy
Egymásra hangolva díszkiadás

A Nagy esküvői könyvcsomag összeállításakor az volt a célunk, hogy egyfajta útravalót adhassunk át házasulandóknak, friss házasoknak egyaránt. Ugyanakkor hiszünk abban, hogy ezek olyan értékes kötetek, amelyek a házasság bármely szakaszában haszonnal forgathatók – érdemes hát a polcon tudni őket! És szerettünk volna segítséget nyújtani azoknak is, akik a tökéletes nászajándékot keresik. :)

„Ha valaki autót akar vezetni, akkor természetes folyamat, hogy elmegy egy képzésre, ahol megtanulja a vezetés fortélyait, és utána kap egy tanúsítványt, amivel vezethet. Ha valaki aranyhörcsögöt szeretne, elmegy a könyvtárba, kikölcsönöz három könyvet az aranyhörcsögtartásról, megtanulja, és utána megveszi az állatkát. Házasodni lehet csak úgy… Semmi nem kell hozzá, és az emberek nem is készülnek a házasságra. Egész iparágak épülnek arra, hogy az esküvőre készüljenek a párok, minden erre irányul, viszont nem tudják, hogy másnap hogyan lesz” – nyilatkozta Mihalec Gábor, számos népszerű párkapcsolati könyv, többek közt a Gyűrű-kúra szerzője.

Mark Gungor páratlan humorával sokak szívébe lopta be magát előadásairól készült YouTube videóin keresztül. A párterapeuta 2018-ban végre magyarul is megjelent Férfiagy, női agy című kötete pedig a sok hangosan nevető pillanat mellett rengeteg átgondolandó kérdést és megszívlelendő tanácsot is tartalmaz.

Végezetül: egyetlen házaspár polcáról sem hiányozhat Gary Chapman világszerte ismert műve, Az 5 szeretetnyelv – Egymásra hangolva című kötet. A Nagy esküvői csomagba a népszerű könyv díszkiadását tettük, amelyben a jól ismert tartalom szemet gyönyörködtető külsővel is párosul.

Csomagunkat szívből ajánljuk mindazoknak, akik szerint a házasságot mindig lehet még jobbá, még tartalmasabbá tenni.

 


Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-30%
:

Nagy esküvői csomag

Ahogy az autóból nem hiányozhat az elsősegély doboz, úgy ajánljuk a friss házasoknak ezt a gondosan összeválogatott esküvői csomagot - hiszen ezek a könyvek minden tudást tartalmaznak, amire a házasság első, alapozó éveiben vagy a későbbiekben szükség lehet.

A csomag tartalma:
12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt
- Férfiagy, női agy
- Egymásra hangolva díszkiadás

Részletes adatlap »10 480 Ft 7 335 FtKosárba