16-18 éveseknek

CIPŐSDOBOZ AKCIÓ – AJÁNDÉKOZZ KÖNYVET, AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT!

Tegyél a vásárlásod mellé egy „Cipősdoboz akció” emblémával ellátott könyvet is, és varázsolj mosolyt a nélkülöző gyermekek arcára!

A Baptista Szeretetszolgálat és a Harmat Kiadó idén is szeretné szebbé varázsolni sok-sok rászoruló kisgyermek karácsonyát! 2022.  december 18-ig cipősdoboz-könyvadomány megvásárlásával Te is részese lehetsz az örömnek!

 

Hogyan adományozhatok?

1. A „Cipősdoboz adományozás” menüpont alatt találod meg korosztályonként azokat a „Cipősdoboz akció” emblémával ellátott válogatott könyveket, amelyeket az adománydobozokba várnak.
2. A meglévő rendelésed mellé válassz egyet vagy akár többet is ezek közül a megjelölt könyvek közül, és tedd az online kosaradba!
3. Adataid megadása és a fizetési mód kiválasztása után véglegesítheted a megrendelésedet.
4. Ha csak adománykönyveket választasz – mivel ezek nem kerülnek tényleges kiszállításra, ezért ebben az esetben a személyes átvételt válaszd, hogy szállítási költséget ne számítson fel a rendszer! (Ha átutalással fizetnél, akkor kérjük, ezt jelezd a megjegyzés résznél, és megküldjük hozzá e-mailben az adatokat).
5. Fizesd ki a kosaradat a szokásos módokon – kártyás fizetéssel vagy utánvéttel.
És a csomagod máris útra kész! A megrendelésedből a „Cipősdoboz akció” emblémával ellátott termékeket nem küldjük ki a címedre, hanem külön kezeljük, és közvetlenül adjuk át a Baptista Szeretetszolgálatnak.
6. A számládon láthatod majd, hogy melyik általad választott könyvek kerültek adományozásra.

 

Áldott karácsonyt kívánunk!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.