Family és Lydia magazin

A Family magazin 2008 óta jelenik meg a Harmat Kiadó gondozásában. Családi és párkapcsolati lapként egyedülálló a hazai piacon, hiszen nincs még egy olyan, vállaltan keresztény szellemiségű újság, amelyben ilyen hangsúlyos szerepet kapnának a párkapcsolati témájú cikkek – azt valljuk ugyanis, hogy a boldog család alapja a jól működő, harmonikus házasság. Cikkeinkkel nem csupán azokat szeretnénk megszólítani, akik már megházasodtak, hanem azokat is, akik még nem köteleződtek el, vagy valamilyen okból egyedül maradtak.

A párkapcsolati és gyermeknevelési témákon kívül persze sok minden más is foglalkoztat minket – a felelősségteljes internethasználattól a munkahelyi, életvezetési, pénzügyi kérdéseken át az egészséges életmódig. Neves szakértőink tanácsai mellett személyes hangú bizonyságtételek, őszinte, mély beszélgetések és humoros írások is gazdagítják az egyes lapszámokat.

Megjelenik negyedévente: március, június, szeptember, december első munkanapján.

A Lydia keresztény női magazin – Cikkeinkben szívhez szóló történetek bizonyítják, mennyi erőt meríthetünk egymás tapasztalataiból, Istennel megélt élményeiből, ezenkívül szakértőink gyakorlati tanácsai és hitmélyítő gondolatai inspirálnak, segítenek és elgondolkoztatnak korosztálytól és családi állapottól függetlenül minden nőt. Témáink sokfélék a családi élet kérdéseitől, a testápoláson és a lakberendezésen át, a lelki egyensúlyig.

Megjelenik évente két alkalommal: májusban és novemberben.

 

A Family és a Lydia magazinra előfizetni ezen a linken lehet.

 

Mind a 12 termék megjelenítése