Family és Lydia magazin

A Family magazin 2008 óta jelenik meg a Harmat Kiadó gondozásában. Családi és párkapcsolati lapként egyedülálló a hazai piacon, hiszen nincs még egy olyan, vállaltan keresztény szellemiségű újság, amelyben ilyen hangsúlyos szerepet kapnának a párkapcsolati témájú cikkek – azt valljuk ugyanis, hogy a boldog család alapja a jól működő, harmonikus házasság. Cikkeinkkel nem csupán azokat szeretnénk megszólítani, akik már megházasodtak, hanem azokat is, akik még nem köteleződtek el, vagy valamilyen okból egyedül maradtak.

A párkapcsolati és gyermeknevelési témákon kívül persze sok minden más is foglalkoztat minket – a felelősségteljes internethasználattól a munkahelyi, életvezetési, pénzügyi kérdéseken át az egészséges életmódig. Neves szakértőink tanácsai mellett személyes hangú bizonyságtételek, őszinte, mély beszélgetések és humoros írások is gazdagítják az egyes lapszámokat.

Megjelenik negyedévente: március, június, szeptember, december első munkanapján.

A Lydia keresztény női magazin – mely 2020 óta jelenik meg a Harmat Kiadó gondozásában – felekezettől és korosztálytól függetlenül – a mindennapi élet küzdelmeiben segíti és bátorítja a nőket.

Megjelenik évente két alkalommal: májusban és novemberben.

 

A Family és a Lydia magazinra előfizetni ezen a linken lehet.

 

Mind a 13 termék megjelenítése