Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Harmat tréning

Kiadónk 1990-ben alakult. Azóta több mint 500 kötetet jelentettünk meg közel 3 millió példányban, több fontos kérdésben kezdeményeztünk társadalmi párbeszédet. (Kiadónk történetét a Magunkról menüpont alatt olvashatják el.)

Az elmúlt években az ismeretszerzés módja jelentősen átalakult. A mai ember figyelme rövidebb egységekre korlátozódik, és sokkal több változatosságot és interaktivitást igényel. A másokkal megbeszélt és a gyakorlatba is átültetett ismeretanyag pedig sokkal maradandóbb, hasznos tudást eredményez.

Ezért más szakmák képviselőivel együttműködve új fejlesztésekbe kezdtünk, hogy szerzőink tudásanyagát korszerű módon, különböző tréningek formájában is közkinccsé tudjuk adni.

Kiscsoportos szervezeti tréningjeinket cégeknek, vállalatoknak ajánljuk, amelyből az első, a Munkahelyi elismerés 5 nyelve képzés jelenleg előkészület alatt áll.

házasság_start_ízelítőEgyéni online tréningjeink pedig egy külön honlapon érhetők el. Ezek közül az első a pároknak, házasságra készülőknek szóló „Házasság START” online tréning.

Változás a személyes vásárlásnál! A részletekért kattintson ide!

'