A házasság négy évszaka

Állandó megújulásban az örömteli és tartós párkapcsolatért

Az évszakok körforgása akárcsak a természetben, a házasságban is újra és újra megismétlődik. Időről időre beköszönt a tél, amikor a házastársak zárkózottak, magányosak és elégedetlenek; máskor viszont nyitottan, reményteljes várakozással tekintenek a tavaszi megújulás elé. Aztán a nyár melegében sütkéreznek és kényelmesen, gondtalanul élvezik az életet; majd az ősz újra bizonytalanságot, közönyt és aggodalmat ébreszt. De hogyan lehet ezeket a változásokat átvészelni és a kapcsolat javára fordítani?

A világszerte elismert szerző három évtizedes tanácsadói tapasztalatára alapozva elemzi a házasság váltakozó évszakainak sajátosságait. Majd bemutatja, hogy a múlt kudarcaiból való tanulással, a szeretetnyelvek alkalmazásával, megértő odafordulással, egymás céljainak támogatásával, illetve a különbözőségek kiaknázásával miként lehet valamennyi szakaszban megteremteni az érzelmi stabilitást és a harmóniát. 

 

 

 

 

Oldalszám:272

Méret:135 x 205 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9789632887753

Kiadás éve:2023

Raktár:. Elérhető

3 192 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

  • 2015. október 07.

    A házasság négy évszaka

    A házasság négy évszaka könyv 20% kedvezménnyel a kiadótól! Hogyan lehet megteremteni a házasságban a tartós érzelmi stabilitást és a harmóniát? Gary Chapman.

    Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek