A legeslegszebb betlehemes

A Herdman gyerekeket mindenki ismeri a környéken, mint a rossz pénzt. A hat vásott és elhanyagolt gyerek első templomi látogatása alkalmával magához ragadja a betlehemes játék főszerepeit – és ezt senki sem tudja megakadályozni. Egyikük sem hallotta még a karácsonyi történetet. A játék próbái és az előadás számos bonyodalmat, kalandot és meglepetést tartogat mindenkinek. Az olvasó számára is mélyebb tartalmat nyer a jól ismert betlehemi történet. „Minden idők legjobb karácsonyi könyve” – írta a Publishers Weekly.

Oldalszám:96

Méret:113 x 180 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9789632880365

Kiadás éve:2002

Raktár:. Elérhető

1 500 Ft 750 Ft

-50% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • harmat harmat írása | 2015. október 06.

  A legeslegszebb betlehemes

  A Herdman gyerekeket mindenki ismeri a környéken, mint a rossz pénzt. A hat vásott és elhanyagolt gyerek első templomi látogatása alkalmával magához ragadja a betlehemes játék főszerepeit – és ezt senki sem tudja megakadályozni.

  Elolvasom »
 • harmat harmat írása | 2016. július 28.

  A legeslegszebb betlehemes

  Ifjúsági kisregény, kilencvenegy oldalon, jó gyerekekkel és rosszakkal. A ködös angliai kisváros készül a karácsonyra, a Jézuska megszületésének ünnepére, mint ahogyan készül már talán évszázadok óta. Sok változtatás nincs, mindenki tudja a teendőit. A gyerekek belenőnek, majd kinőnek az angyalkórusból. A legtündéribb kislányé a Szűz Mária szerep, és természetesen a lelkész fia játssza Szent Józsefet… […]

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek