Az 5 szeretetnyelv – Férfiaknak

Mitől lesz egy jó kapcsolat nagyszerű?

Gary Chapman bestsellere, az Egymásra hangolva ezúttal kifejezetten férfiaknak szánt kiadásban jelenik meg. A szíve mélyén minden férfi vágyik arra, hogy boldoggá tegye a feleségét, de sokan nem tudják, mit tehetnének ezért. Chapman egyszerű, gyakorlatias és hatékony tanácsainak segítségével könnyen felfedezheti és megtanulhatja felesége szeretetnyelvét. „Miközben ezt teszi, házassága érzelmi klímája javulni kezd, és régóta vágyott változást fog tapasztalni felesége magatartásában. Egyszer csak azon kapja majd magát, hogy újra egy boldog nővel él együtt” – írja a párkapcsolatok szakértője.

A kiadványt e-könyv partnerünknél is megvásárolhatja. A vásárláshoz kattintson IDE »

Oldalszám:184

Méret:135 x 205 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9789632882697

Kiadás éve:2015

Raktár:. Elérhető

2 990 Ft 2 392 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2015. október 06.

  Egymásra hangolva férfikiadás

  Chapman bestsellere, az Egymásra hangolva ezúttal kifejezetten férfiaknak szánt kiadásban jelenik meg. A fejezetek végén kreatív ötlettár nyújt segítséget férjeknek a szeretetnyelvek gyakorlati alkalmazásában, A könyvben található önfelmérő tesztek segítségével pedig mindenki könnyen felismerheti saját, illetve társa szeretetnyelvét.

  Elolvasom »
 • 2016. november 07.

  Férjek és szeretetnyelvek

  Gary Chapman nevét a legtöbben a szeretetnyelvek kapcsán ismerték meg. Az első könyv, amit tőle olvastam, Az 5 szeretetnyelv – Egymásra hangolva című volt, most pedig Az 5 szeretetnyelv – Férfiaknak is a kezembe akadt. Végigolvastam – bár nem vagyok férfi – és elismerően nyugtáztam, hogy Chapman bizony nagyon ért az emberekhez. Tudtam ezt már […]

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek