Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény (Narnia 2. kötet) – Illusztrált kiadás

narnia_2_uj

 

Narnia a jéggé dermedt birodalom, ahol örök tél uralkodik, Narnia az ország, amely szabadítójára vár. Egy vidéki ódon kastély eldugott szobájában áll a titokzatos szekrény. A négy kis kalandor e titokzatos szekrény ajtaján keresztül keveredik Narnia földjére, amelyet a Fehér Boszorkány tart rabságban. A hideg, a hó, a gonoszság uralja az egész birodalmat. Már minden remény veszni látszik, amikor visszatér Aslan, a Nagy Oroszlán. Elérkezik az igazság pillanata, s megindul a kalandos küzdelem a Jó hatalomra juttatásáért...

Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény C. S. Lewis világhírű Narnia sorozatának második kötete.

Oldalszám:236

Méret:110 x 180 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:978-963-288-434-9

Kiadás éve:2018

Raktár:. Elérhető

2 500 Ft 2 000 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2015. október 06.

  Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény – Narnia Krónikái 2.

  Narnia a jéggé dermedt birodalom, ahol örök tél uralkodik, Narnia az ország, amely szabadítójára vár. Egy vidéki ódon kastély eldugott szobájában áll a titokzatos szekrény. A négy kis kalandor e titokzatos szekrény ajtaján keresztül keveredik Narnia földjére, amelyet a Fehér Boszorkány tart rabságban.

  Elolvasom »
 • 2016. január 19.

  Ki rejtőzik a ruhásszekrény mögött?

  Rengetegen izgulták már végig a Narnia krónikáinak fordulatokban bővelkedő eseményeit, ám viszonylag kevesen tudják, kinek az agyából pattant elő a szekrényen túli mesevilág ötlete. Clive Staples Lewis – közeli barátainak Jack – 1898-ban, egy borús novemberi napon született Belfastban. Édesanyjától, Flora Augusta Hamiltontól örökölte a könyvek iránti hatalmas szeretetét, amely egész élete során végigkísérte.

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek