Felépülés a függőségből

A 12 lépéses program szelíd útján

felepules a fuggosegbol_borito

Hamarosan kapható!

Megjelenés dátuma: 2020-09-15

Patrick Carnes nemzetközileg elismert addiktológus és a függőségekből való felépülés szakértője. A felépülés irodalmában ma már klasszikussá vált könyvének átdolgozott, bővített kiadása mindenkinek szól, aki szeretne felépülni – bármilyen függőséggel is küzd, bármilyen hitbeli vagy közösségi háttérrel is rendelkezik. A kötet hasznos segítség a függők partnerei és hozzátartozói számára egyaránt.

A szerző a 12 lépéses program lépéseit és hagyományát követve azokra a spirituális alapelvekre helyezi a hangsúlyt, amelyek a függőségekből való gyógyuláshoz és felépüléshez vezetnek. A kitöltendő munkafüzetként is használható könyv az olvasót aktívan bevonva lépésről lépésre vezet végig a felépülés egymást követő szakaszain, az egyes lépéseket kisebb, könnyen elvégezhető feladatokra bontva - önfelmérő kérdésekkel, tesztekkel, gyakorlatokkal.

A könyv célja a tudatosság és a belső erő növelése, az önismeret fejlesztése, a családi és a saját történet átgondolása, az önelfogadás, önbizalom, önbecsülés felépítése. A szerző nagy hangsúlyt helyez az egyes lépések spirituális vonatkozásaira, az Isten/Felsőbb Erő jóságába vetett hit és bizalom megerősítésére, valamint arra, hogy ítélkezésmentesen és empátiával segítse az olvasókat a 12 lépéses program feldolgozásában és alkalmazásában.

Oldalszám:376

Méret:142 x 197 mm

Kivitel:puha

ISBN:978-963-288-562-9

Kiadás éve:2020

Raktár:' Jelenleg nincs raktáron, kérek értesítést, ha raktáron lesz.

3 500 Ft 2 800 Ft

-20% kedvezménnyel

Ajánlott könyveink

Még több kiemelt ajánlat »

Az Ön által megtekintett termékek