Gyermekre vágyva

Bátorítás a meddőség fájdalmával küzdőknek

Debra Bridwell bensőséges hangvételű könyve azokhoz szól, akik a meddőség fájdalmával élnek együtt. „Szeretném, hogy tudd: nem vagy egyedül” ‒ bátorítja az írónő a gyermekért küzdő sorstársait, és mély őszinteséggel tárja fel saját küzdelmeit s a vetélés miatti gyászát.
Mindeközben pedig körbekalauzol a különféle segítő módszereken: a gyógyszeres kezelésektől kezdve a mesterséges megtermékenyítéseken át az örökbefogadásig. Nemcsak bemutatja az egyes lehetőségeket, hanem alaposan mögéjük is néz: milyen etikai vonatkozásaik vannak? S vajon mit mond erről a Biblia?

A kiadványt e-könyv partnerünknél is megvásárolhatja. A vásárláshoz kattintson IDE »

Oldalszám:296

Méret:142 x 197 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:978-963-288-308-3

Kiadás éve:2016

Raktár:. Elérhető

3 200 Ft 2 560 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2016. április 27.

  Debra Bridwell Gyermekre vágyva

  A huszadik század egyik legnagyobb orvostechnikai vívmánya a mesterséges megtermékenyítés emberi alkalmazása, az in vitro fertilizáció − magyarul a lombikbébiprogram. Miután Edwards és Steptoe munkássága nyomán 1978-ban megszületett az első „üvegben fogant baba”, óriási léptekkel fejlődött az orvostudomány ezen ága. Milliónyi ember köszönheti életét az eljárás sikerének. A hátteréről azonban ritkábban hallunk.

  Elolvasom »
 • 2016. július 29.

  Debra Bridwell – Gyermekre vágyva /Bátorítás a meddőség fájdalmával küzdőknek/

  Debra Bridwell a saját életébe vezet be, és őszintén mesél az érzéseiről, küzdelmeiről, és a feneketlen szomorúságról, amit a gyermekáldás elmaradása okozott. Eközben végig nagyon sok információval látott el minket, olvasókat, és alaposan körüljárta a lehetőségeket, fáradtságot nem kímélve, hogy elmagyarázza nekünk…

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek