Hit a vezetésben

10 inspiráló beszélgetés

Lehet-e hívő emberként megalkuvás nélkül üzleti sikereket elérni a mai Magyarországon? Van-e mód a beosztottak személyes fejlődését, sőt a társadalmi hasznosság szempontjait is figyelembe véve üzletileg eredményes vezetővé válni? A könyvben megszólalók történetei azt bizonyítják, hogy igen. Vidéken vagy a fővárosban, fiatalként vagy nyugdíj előtt, nagycsaládosként vagy egyedülállóként – a kötet interjúalanyainak közös vonása, hogy akár morális dilemmák, korrupciós kísértések, magánéleti viszontagságok közepette is igyekeztek hitük szerint élni, dönteni, irányítani. Sikereket megélni, olykor elbukni, majd felállni.

Hogy miképpen? Elmesélik. Sőt konkrét tanácsokat – és ezzel akár kapaszkodót – adnak az időnként megfáradt vagy elmagányosodott közép- és felsővezetőknek a tekintetben, hogy miképpen lehet a mindennapokban összeegyeztetni a hatékonyságot a humánummal, a szakmai sikereket a kiegyensúlyozott magánélettel.

A kiadványt e-könyv partnerünknél is megvásárolhatja. A vásárláshoz kattintson IDE »

Oldalszám:142

Méret:170 x 240 mm

Kivitel:keménytáblás, külső védőborítóval

ISBN:978-963-288-460-8

Kiadás éve:2019

Raktár:. Elérhető

4 990 Ft 3 992 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

  • 2019. szeptember 27.

    Szükségünk van jó vezetőkre!

    Ha beismerem, ha nem, a gyerekeim közül hárman már felnőttek. Túl vannak a pályaválasztáson, gyakorolják, tanulják választott hivatásukat. Ahogy erről beszélgetek ismerősökkel, mindig látom átfutni az arcukon a bennük lezajló érzelmeket. Az első gyógypedagógus, hát nem lett lelkész, na de mégis: azért segítő foglalkozású. A második viszont: nos, ő marketinget tanul, sőt valószínűleg vezető lesz. […]

    Elolvasom »

Ajánlott könyveink

Még több kiemelt ajánlat »

Az Ön által megtekintett termékek