Intervízió – Az elakadástól a változáson át a kibontakozásig a csoportos akciótanulás tíz módszerével

Milyen kérdést hallottunk mostanában, amelyik előrevitte a munkánkat? 

Az intervízió a szakmai tudás fejlesztésének olyan módszere, amelyben közelebbi vagy távolabbi kollégák segítenek egymásnak  túljutni a munkájuk során felmerülő nehézségeken, elakadásokon, makacsul ismétlődő kudarcokon és kellemetlen helyzeteken. Az intervízió során egy 5-8 főből álló csoport sok-sok kérdés megfogalmazásával göngyölíti fel az éppen aktuális témagazda esetét.

Könyvünk a 10 legjobb intervíziós módszert magyarázza el, amelyek  kevés tapasztalattal is megtanulhatóak,  hamar eredményre vezetnek, és  bármely fejlődni kívánó profitorientált vagy non-profit szervezetben, csoportban használhatóak.

 

Bellersen és Kohlmann könyvét minden vezetési tanácsadónak ajánlom, aki a reflexió és önreflexió fókuszba állításával, a csoportos akciótanulás módszerével szeretne megvalósítani olyan közösségi, illetve egyéni kibontakozást partnerei körében, amely tartós, értékekkel telt és boldogsághoz vezet. A könyv kínálta módszertan olyan fogalmakat foglal magában, mint kölcsönösség, bizalom, a verseny felfüggesztése, alázat, a különbözőségek áldásként való felfogása, a magatartások mögötti mélységek, hajtóerők feltárása. Ezek pedig az ember valódi boldogságkereséséhez tartozó utak.” 

Baritz Sarolta Laura PhD, közgazdász, Domonkos-rendi nővér, a Corvinus Egyetem és a Sapientia Főiskola oktatója

 

Olvassa el, hogy neves hazai szakemberek miért és kiknek ajánlják az Intervízió könyvet!

Oldalszám:196

Méret:165 x 235 mm

Kivitel:keménytáblás

ISBN:978-963-288-419-6

Kiadás éve:2021

Raktár:. Elérhető

2 999 Ft

-40% kedvezménnyel

Az Ön által megtekintett termékek