Őrangyalok – személyi igazolvánnyal

Sorsfordító találkozásaink

Levente Péter és Döbrentey Ildikó első közös kötetükben sorsfordító találkozásaikról mesélnek. Olyan „földi angyaloknak” állítanak emléket, akik mellettük voltak örömökben, próbatételekben, dilemmákban, akiknek részük volt életük alakulásában. Történeteiket – amelyek először a Family magazin hasábjain jelentek meg – azzal a nem titkolt céllal adják közre, hogy mi is észrevehessük: bizony mindannyiunk életét angyalok serege kíséri.

Oldalszám:112

Méret:148 x 210 mm

Kivitel:keménytáblás védőborítóval

ISBN:9789632882895

Kiadás éve:2015

Raktár:. Elérhető

3 200 Ft 2 560 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2015. november 28.

  Könyvbemutató – Őrangyalok

  A Centrál kávéház zsúfolásig megtelt emeleti terme adott otthont Döbrentey Ildikó és Levente Péter Őrangyalok — személyi igazolvánnyal című kötete bemutatójának. A mű alapjául szolgáló cikksorozat eredetileg a Family magazinban volt olvasható, és a nagy sikerre való tekintettel jelent meg könyv alakban is, három kiadó, a Harmat, a Luther és az Ekhó együttműködésében.

  Elolvasom »
 • 2016. július 29.

  Őrangyalok – személyi igazolvánnyal Döbrentey Ildikó és Levente Péter könyvbemutatója

  „ANGYALOK? NA NE! Ugyan kit érdekelnek manapság az angyalok? A hírek főszereplője a gonosz. Tragédiákról, sikkasztásokról, átverésekről olvasunk, és folyamatosan szörnyülködünk, panaszkodunk, sóhajtozunk… Általában csak később, néha évek múltán döbbenünk rá, hogy életünk egy bizonyos pillanatában – esetleg egy egész fejezetében – angyal állt mellettünk. Angyal, akinek emberi arca, emberi hangja, illata, szokásai, bizonyára lakáskulcsa, […]

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek