Útmutató lányos apáknak

Hogyan találhat utat lánya szívéhez?

 „Kedves Apuka, pusztán egy kis erőfeszítéssel elérheti, hogy a lányával való kapcsolata olyan legyen, amilyenről mindig is álmodott – olyan, amely az egymás iránti szereteten és tiszteleten alapul. A lányának szüksége van Önre ahhoz, hogy sikerrel boldoguljon az életben. Az önbecsülése, a döntései, a viselkedése, a jelleme, sőt még a leendő férjéről alkotott elképzelése is Öntől függ. Ha követi az Útmutató lányos apáknak egyszerű tanácsait, épp olyan apává válhat, amilyenre a lányának szüksége van” – ígéri a pszichológus szerző, aki maga is négy felnőtt lány apja. Tapasztalatai és meglátásai segítenek a férfiaknak, hogy jobban kiigazodjanak lányaik világában, és olyan hatással lehessenek az életükre, amilyennel csak egy apa lehet a lányára.

A kiadványt e-könyv partnerünknél is megvásárolhatja. A vásárláshoz kattintson IDE »

Oldalszám:236

Méret:135 x 205 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:9789632882475

Kiadás éve:2014

Raktár:. Elérhető

3 200 Ft 2 560 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • harmat harmat írása | 2015. október 06.

  Útmutató lányos apáknak

  „Kedves Apuka, pusztán egy kis erőfeszítéssel elérheti, hogy a lányával való kapcsolata olyan legyen, amilyenről mindig is álmodott – olyan, amely az egymás iránti szereteten és tiszteleten alapul. A lányának szüksége van Önre ahhoz, hogy sikerrel boldoguljon az életben.

  Elolvasom »
 • harmat harmat írása | 2016. július 29.

  Útmutató lányos apáknak

  Éppenséggel nem vagyok lányos apa, de apás lány annál inkább! Igazi élvezettel olvastam Kevin Leman újabb könyvét, amellett hogy sok mindenre meg is tanított. Biztos vagyok benne, hogy az apukák nagy hasznát veszik. A kérdés már csak az, hogy hogyan vegyük rá őket az olvasásra. Először is könnyítsük meg a pénzkiadási aggályaikat (könyvre pénzt???), inkább […]

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek