Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Orsolics Zénó bemutatója

Azt, hogy kivé válunk, alapjaiban határozzák meg az emberek, akik körülvesznek minket, az élettörténetek, amelyekkel találkozunk. A Flashback egy ilyen könyv. Nagy örömmel ünnepeltük ezért Élet utak sorozatunk legújabb kötetének megjelenését 2018. június 8-án az Adna Caféban. 

Orsolics Zénó életrajzi könyve nem pusztán azért érdekes, mert egy egykori drogos kemény és őszinte útjáról mesél, hanem azért is, mert mindannyiunk számára érvényes mondanivalója van: nem önerőből jutunk ki életünk kríziseiből, hanem egyedül Annak köszönhetően, Aki eljött és megváltott bennünket 2000 évvel ezelőtt és ugyanezt teszi nap mint nap ma is, hiszen „Isten kezében mindenki új életet kaphat.”

Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője a kötet kulisszatitkairól kérdezte Szigeti László szerkesztőt, Erdős Esztert, a MRE KIMM Drogterápiás Otthonának vezetőjét és a szerzőt, Orsolics Zénót.

A tartalmas és elgondolkodtató beszélgetés fontos üzenetet közvetített mindannyiunk számára: nem vagyunk készen, folyamatosan úton vagyunk. Egy-egy kiemelkedő történet nem a főszereplője miatt fontos számunkra, hanem azért, mert rámutat Istenre, arra a reményre, hogy ha vele barátkozunk, szebb lesz az életünk. Merjünk hinni ezekben a történetekben!

 

Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-20%
Orsolics Zénó:

Flashback

„Fontosnak tartom összekötni a különböző világokat, embereket. A politikust a drogfüggő kissráccal. A hívő nagymamát a belvárosi stricivel. A bűnözőt egy katolikus pappal. Az üzletembert a nincstelennel, vagy a kételkedőt a hívővel. A józant a részeggel. Jó lenne! Megérteni, elfogadni, meghallgatni. Leginkább ez a küldetésem, a hivatásom. Hídnak lenni mások életében. Ez a könyv is ezt a célt szolgálja” – írja a szerző, aki önéletrajzában kendőzetlen őszinteséggel beszél gyerek- és fiatalkori kallódásáról, a heroinfüggőségbe torkolló lecsúszásáról, a megtapasztalt sötétségről és a szabadulás útjáról, melyen járva most már olyanoknak is segít, akik hozzá hasonlóan a kábítószerek csapdájába estek.

Részletes adatlap »2 500 Ft 2 000 FtKosárba

Kedves Vásárlónk! Kiadónk a december 7-i és 14-i szombati munkanapokon zárva tart. Megértésüket köszönjük!

'