Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Rövid hírek Narniából

Két héttel ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, a Caspian herceg és A Hajnalvándor útja után Az ezüsttrón megfilmesítése is elkezdődött. A történet középpontjában Eustace, a Pevensie testvérek unokatestvére áll, akivel már az előző filmben megismerkedhettünk. Mivel egy új filmstúdió, a Tri-Star Pictures vette kezébe a forgatás lebonyolítását, ezért komolyabb változásokra számíthatunk: az Eustace-t alakító Will Poulter például nem szerepel majd a filmben. Az ezüsttrón premierjének időpontjáról és az új főszereplő kilétéről eddig nem nyilatkoztak az alkotók.
Ezzel párhuzamosan a sorozat magyar kiadásában is változásokra és újdonságokra kerül majd sor. A Harmat Kiadó szeptember végén jelenteti meg a sorozat „hivatalos” színezőkönyvét, amely az eredeti illusztrátor, Pauline Baynes képeit tartalmazza.

Kapcsolódó termék

-20%
Harmat Kiadó:

Narnia krónikái – Színezőkönyv

Lépj be a szekrénybe, és színezd ki Narnia csodálatos világát, a faunok, a beszélő állatok és Aslan, a Nagy Oroszlán országát! Szegődj Peter, Susan, Edmund és Lucy nyomába, ahogy megküzdenek a Fehér Boszorkánnyal, átszelik a hatalmas keleti óceánt, és utolsó csatájukat vívják Narnia megmentéséért!

Ez a lenyűgöző színezőkönyv – a sorozat eredeti illusztrátora, Pauline Baynes képeit felhasználva – térképek, tekervényes minták, jól ismert idézetek és illusztrációk segítségével nyújt betekintést C. S. Lewis klasszikus és közkedvelt sorozatának mind a hét kötetébe.

Vedd elő a színes ceruzáidat, engedd szabadon a fantáziádat, és éld át újra minden idők egyik legszeretettebb történetét! 

Részletes adatlap » 2 560 FtKosárba