Csalódás Istenben

csalodas_istenben_yancey
csalódás istenben – hátlap

Ez a Föld, ahol élünk, nem az igazságosság, a jólét és a béke birodalma, hanem tele van igazságtalansággal, nyomorúsággal és küszködéssel. De vajon Isten miért hagyja, hogy így legyen? Miért tűnik úgy, hogy elrejtőzik, amikor épp a legnagyobb szükségünk lenne rá?

Ha valaki mindenre kiterjedő, kielégítő válaszokat akar, ebben a könyvben is csalódni fog. De aki kész bepillantani a kulisszák mögé, rájöhet, hogy a háttérben nagyobb dolog forog kockán annál, mint amit a szemünkkel látunk, és rácsodálkozhat, hogy Isten a mi botladozó kitartásunkat, harcainkat, vagy egyszerűen a kétségbeesett mellette maradásunkat dicsőségesen felhasználja a Gonosz elleni nagy harcban.

És talán a függöny mögött megtalálja Isten könnyeit is.

Oldalszám:300

Méret:142 x 197 mm

Kivitel:keménytáblás

ISBN:978-963-9390-45-4

Kiadás éve:2018

Raktár:. Elérhető

3 600 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

  • 2018. szeptember 17.

    Csalódás Istenben

    Ez a Föld, ahol élünk, nem az igazságosság, a jólét és a béke birodalma, hanem tele van igazságtalansággal, nyomorúsággal és küszködéssel. De vajon Isten miért hagyja, hogy így legyen? Miért tűnik úgy, hogy elrejtőzik, amikor épp a legnagyobb szükségünk lenne rá? Ha valaki mindenre kiterjedő, kielégítő válaszokat akar, ebben a könyvben is csalódni fog. De […]

    Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek