Házasság 2.0 – A kapcsolatot cseréld, ne a társad!

A kapcsolatot cseréld, ne a társad!

A népszerű Gyűrű-kúra szerzőjének célja ezúttal az, hogy bemutassa azokat a szemlélet- és kapcsolatformáló lépéseket, amelyek által otthon, önerőből is hatalmas változások érhetők el. Ha a Házasság 1.0 nem működik többé, még mindig van remény valami egészen új felépítésére!

Mihalec Gábor Házasság 2.0 című kötetét valódi párok valódi történetei teszik igazán élővé, melyek megérintenek, és motiválnak a változásra.

Ajánlják: Prof. Dr. Bagdy Emőke, Süveges Gergő, Skrabski Fruzsina, Uzsalyné dr. Pécsi Rita, Bedő Imre, Dr. Mészáros Ádám

Oldalszám:152

Méret:130 x 190 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:978-963-288-420-2

Kiadás éve:2018

Raktár:. Elérhető

2 450 Ft

-30% kedvezménnyel

A kiadványt e-könyv partnerünknél is megvásárolhatja. A vásárláshoz kattintson IDE »

Ajánlások

Ez a könyv sorsfordító jelentőségű lesz a számodra. Bebizonyítja, hogy nem katasztrófákra, válásra van szükség az újrakezdéshez és a boldogság visszanyeréséhez, hanem megújulásra, megújításra. Fájnak-e már eléggé a hiányok, és elég erős-e a megújulás vágya? Ha igen, akkor vágj bele, hozd ki a legjobbat abból, ami a tiéd!
Prof. dr. Bagdy Emőke pszichológus

 

Újratervezés? Mögöttünk már tizensok, előttünk még huszonsok. Gyerekek a maguk útján, karrierünk szépen menetel – házasságunk meg az útszélen. A házasság újratervezésénél talán csak egy fontosabb van: hogy az útitervekből konkrét lépések legyenek. Most már van hozzá útikönyvünk is.
Süveges Gergő újságíró és coach

 

Ebben a könyvben végre visszaköszön apám tanítása: a legnagyobb szabadság, ha a saját döntésedből felállított kereteiden belül azt tehetsz, amit akarsz. Mihalec Gábor könyve is erről a döntésről szól, amit bárki bármikor meghozhat. Köszönöm ezt a könyvet!
Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője

 

A szerelem nem vírus, amit el kell kapni és tehetetlenül elszenvedni. Hanem tűz, amely addig lobog, míg rakják. Aki elkötelezett kapcsolatban, tíz-húsz-harminc-negyven év után is izzó szerelemben szeretne élni, annak Mihalec Gábor szakszerű, humoros, érzékletes stílusban megírt könyvei nélkülözhetetlenek. Az ilyen mű igazi nehézfegyverzet a házasságunkért folytatott harcban.
Lackfi János író, költő

 

Értéket közvetít, szakmailag is hiteles, közérthető. Van kiút együtt is, érdemes áthangolni, és ehhez konkrét, ma elkezdhető módszereket kaphatnak az olvasók. Örömmel olvastuk férjemmel, jó szívvel fogjuk ifjú házas és házasulandó gyermekeinknek ajándékozni, és ott lesz a polcon mint hiánypótló segédanyag mindazoknak, akik bajba jutottak és segítségre várnak.
Uzsalyné Pécsi Rita PhD neveléskutató

 

Élvezetes, lendületes, olyan példákkal, amelyekben magadra vagy a barátaidra ismersz. Valós problémákra valós választ ad. Dr. Mihalec Gábor jó orvosként nem azt ígéri, hogy meggyógyít, hanem azt, hogy segít neked saját erőből meggyógyulnod. Hogy kezedbe vedd a sorsod és irányításod alá vond az életed.
Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója

 

Kötelező olvasmány minden házaspárnak. A tartós házasság egyik titka, hogy a kapcsolati mélypontokra közös munkával, fejlődéssel, nézőpontváltással válaszoljunk. A könyv szellemisége, gyakorlati példái és ötletei hasznos útmutatót adnak ehhez.
dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor

Kapcsolódó könyves blog

Az Ön által megtekintett termékek