Reziliencia – Hogyan fejlesszük lelki ellenálló képességünket, és előzzük meg a kiégést? – E-hangoskönyv

Donders_Reziliencia_e_hangoskonyv

A világ legsikeresebb vezetői közül sokan a csúcsteljesítmények mellett is képesek megélni azt az ideális életet a mindennapokban, amit a többség nem. Feltárják és használják a belső erőforrásaikat, hogy életüket ne a stressz, hanem a szenvedélyük és a sikereik határozzák meg. Ezzel szemben mára a vállalatok munkatársainak több mint tizedét érinti a kiégés, ami drasztikus teljesítménycsökkenést és életminőségromlást jelent egyéni és vállalati szinten egyaránt.

Hogyan tudunk a folyamatosan változó elvárásokhoz, az állandó készenléthez úgy alkalmazkodni, hogy proaktívak és lelkileg fittek maradjunk?

A kötet útmutatásait követve a reziliencia, a lelki ellenálló képesség fejlesztésével beazonosíthatjuk azokat a belső hajtóerőket, amelyek túlsúlya veszélyezteti a testi és lelki harmóniánkat. Feltérképezhetjük saját energia-háztartásunkat, a számunkra legveszélyesebb stresszfaktorokat, és hogy milyen tényezők töltenek és merítenek le a mindennapokban.

A szerző a kiégés és a túlhajszoltság okainak azonosításán túl inspiráló tanácsokkal és praktikus gyakorlatokkal is segíti hallgatói életük újraértelmezésében és átprogramozásában.

Oldalszám:

Méret:247 perc

Kivitel:e-hangoskönyv

ISBN:9789632887692

Kiadás éve:2023

Vásárlás az e-könyv.hu-n

Az Ön által megtekintett termékek