Viharálló szerelem – Kapcsolatmentő felismerések és tanácsok krízishelyzetekre E-hangoskönyv

Viharallo_szerelem_e_hangoskonyv
tamogatoi_logo

Mi a viharálló szerelem titka? Mit tehetnek a párok annak érdekében, hogy a nehézségek ne széthúzzák őket egymástól, hanem még erősebb szövetséggé kovácsolják őket? Erre a kérdésre akkor kaphatunk csak általánosan érvényes választ, ha egyszerre sokan kerülnek viharba, s így megvizsgálhatjuk, miért állnak ellen sikerrel bizonyos párok az erős szeleknek, míg másokat ugyanez a szél végül felborít.

A koronavírus-járvány első hulláma alatti kijárási korlátozások váratlan lehetőséget adtak arra, hogy közelebb kerüljünk a páros reziliencia titkának megfejtéséhez. Mihalec Gábor párterapeuta kutatásában több mint ezerkétszáz fő vett részt, válaszaik nyomán pedig egyértelmű különbség rajzolódott ki a krízisen sikerrel túljutók és a kihívásban alulmaradók között.

Viharálló szerelem című könyvében ezt a hihetetlenül értékes, mindennapi gyakorlatba is átültethető tudást osztja meg a szerző azokkal a párokkal, akik szeretnék a kapcsolatukat előre felvértezni mindazzal, ami az élet nehézségeinek sikeres leküzdéséhez szükséges.

A hangoskönyv elkészítését a Magyar Kultúráért Alapítvány, a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatta.

Oldalszám:

Méret:5 óra 51 perc

Kivitel:e-hangoskönyv

ISBN:978-963-288-748-7

Kiadás éve:2023

Vásárlás az e-könyv.hu-n

Az Ön által megtekintett termékek