Visszhang a sötétségben

Az oroszlán jele II

Hosszú hónapok teltek el az arénában történt tragikus események óta, ám Marcus Valerianus továbbra sem képes megszabadulni egy egyszerű rabszolgalány emlékétől. A Római Birodalom által kínált gyönyöröket maga mögött hagyva Júdeába hajózik, hogy megtalálja és megátkozza Hadassa Istenét. Mindeközben Juliát is utoléri a végzete, mert egy különös, a testét és a lelkét emésztő kórban szenved. Egy rejtélyes, fátylakba burkolt nő szegődik mellé segítőként, aki szinte már kísérteties módon emlékezteti őt valakire a múltból…

Az oroszlán jele-trilógia második kötete Marcus és Julia Valerianus sorsának bemutatásával az istenkeresés rögös és sokszor kiszámíthatatlan útjának gyönyörű allegóriájává válik.

A kiadványt e-könyv partnerünknél is megvásárolhatja. A vásárláshoz kattintson IDE »

Oldalszám:510

Méret:135 x 205 mm

Kivitel:kartonált

ISBN:978-963-288-340-3

Kiadás éve:2016

Raktár:. Elérhető

3 900 Ft 3 120 Ft

-20% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • 2016. december 14.

  Visszhang a sötétségben

  Talán az idei évben ennek a könyvnek a megjelenését vártam a legjobban, Az oroszlán jele-trilógia első kötetének (Hang a szélben) magával ragadott a hangulata, a karakterek jelleme, s leginkább a mondanivalója, így nem volt kérdés, hogy amint megjelenik, elolvasom a folytatást is.

  Elolvasom »
 • 2016. december 02.

  Francine Rivers gondolatai a Visszhang a sötétségben magyar kiadásához

  Hatalmas örömmel tölt el a tudat, hogy Az oroszlán jele-trilógia második kötete is a magyar olvasók kezébe került. Ez a rész a Hang a szélben zárójelenete után veszi fel a fonalat, hogy továbbszője Hadassa, Marcus és Julia történetét.

  Elolvasom »
 • 2016. október 28.

  Beszámoló a Visszhang a sötétségben című könyv bemutatójáról

  Francine Rivers Visszhang a sötétségben című regényét a debreceni Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban mutatta be a Harmat Kiadó október 26-án. Tóth Dorottya Tünde kérdezte a szerkesztőt, Győri Annát és a fordítót, Szabadi Istvánt. Az oroszlán jele-trilógia második kötetének megjelenését nagy várakozás övezte, amire dr. Herjeczki Kornél, a kiadó igazgatója is kitért köszöntő szavaiban.

  Elolvasom »

Ajánlott könyveink

Még több kiemelt ajánlat »

Az Ön által megtekintett termékek