Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Beszámoló a Visszhang a sötétségben című könyv bemutatójáról

Francine Rivers Visszhang a sötétségben című regényét a debreceni Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban mutatta be a Harmat Kiadó október 26-án. Tóth Dorottya Tünde kérdezte a szerkesztőt, Győri Annát és a fordítót, Szabadi Istvánt. Az oroszlán jele-trilógia második kötetének megjelenését nagy várakozás övezte, amire dr. Herjeczki Kornél, a kiadó igazgatója is kitért köszöntő szavaiban.


A kávézó üvegteteje alatt helyet foglaló közönség először a szerző világával, életével, hitével, illetve a „keresztény regény” műfajával ismerkedhetett meg, majd a fordítás folyamatáról és a regény történelmi közegéről hallhatott. A fordító és a szerkesztő is elmesélte, melyik szereplőt találta legkedvesebbnek az újonnan megjelent kötetben, és finom utalásokban azt is elárulták, hogy milyen irányban halad tovább az első részben megkezdett történet, majd egy rövid részlet is elhangzott, amelyet Molnár Szabolcs olvasott fel. Az utolsó kérdés kapcsán pedig szó esett arról, vajon az időben tőlünk távol eső történelmi kor kérdései hogyan kapcsolódnak jelenünkhöz, és hogyan azonosulhat az olvasó a szereplők életével.

A jó hangulatú beszélgetés azoknak is meghozta a kedvét Francine Rivers trilógiájához, akiknek még be kell hozniuk a lemaradást – azok pedig, akik tűkön ülve várták, végre újra felvehették Marcus és Hadassa történetének fonalát.
Szabadi István

Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-20%
Francine Rivers:

Visszhang a sötétségben

Hosszú hónapok teltek el az arénában történt tragikus események óta, ám Marcus Valerianus továbbra sem képes megszabadulni egy egyszerű rabszolgalány emlékétől. A Római Birodalom által kínált gyönyöröket maga mögött hagyva Júdeába hajózik, hogy megtalálja és megátkozza Hadassa Istenét. Mindeközben Juliát is utoléri a végzete, mert egy különös, a testét és a lelkét emésztő kórban szenved. Egy rejtélyes, fátylakba burkolt nő szegődik mellé segítőként, aki szinte már kísérteties módon emlékezteti őt valakire a múltból…

Az oroszlán jele-trilógia második kötete Marcus és Julia Valerianus sorsának bemutatásával az istenkeresés rögös és sokszor kiszámíthatatlan útjának gyönyörű allegóriájává válik.

Részletes adatlap » 3 120 FtKosárba