Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Adrian Plass: Ezüst nyírfák könyvbemutató

Az ember személyisége nem változik. De ha átadjuk Istennek, Ő átalakítja és gyümölcsözővé teszi nehéz személyiségjegyeinket. Így tett Adrian Plass fanyar és éles humorával is, amely – túl számos krízisen – végül azzá az íróvá tette, akit ma A kegyes kétbalkezes szerzőjeként ismerünk.

2018. július 6-án este csordultig telt a Wesselényi Utcai Baptista Gyülekezet színházterme az angol író rajongóival, akik Ezüst nyírfák című könyvének bemutatójára érkeztek. Többről szólt azonban ez az alkalom, mint könyvbemutató: Naszádi Krisztina, a Harmat korábbi főszerkesztője Adrian Plass egész életét, írói útjának és témáinak fejlődését magába foglaló beszélgetést kezdeményezett, melyet az író felesége, Bridget illusztrált saját történeteivel, megjegyzéseivel.

Életük példája minden olvasónak azt üzeni: Isten kezébe helyezve az életünket, a vele való kapcsolatot helyezve a középpontba, saját visszásságainkkal, félelmeinkkel is megbékélhetünk.

Kapcsolódó termék

-20%
Adrian Plass:

Ezüst nyírfák

Az egykori ifjúsági csoport tagjai egy különleges hétvégére gyűlnek össze sok év után. A harmincas éveik vége felé járó barátok ma már közel sem azok a hamvas ifjak, akik annyi derűvel és optimizmussal néztek a jövőbe. Kit a társa hagyott el, ki a hitét vesztette el, és van, aki évek óta fölgyülemlett haragot és keserűséget hordoz magában.

Mivel kevesebb, mint negyvennyolc óra áll rendelkezésükre, elhatározzák, hogy őszintén megnyílnak egymás előtt, és sebezhetőségüket vállalva feltárják legmélyebb félelmeiket. Adrian Plass mély emberismerettel, együttérzéssel és humorral lát az álarcok mögé, és miközben a hétvége eseményei zajlanak, az élet nagy kérdései is terítékre kerülnek – hit, szeretet, veszteség, félelmek, remény. Az olvasók is új nézőpontból láthatnak rá életükre.

 

Részletes adatlap »3 200 Ft 2 560 FtKosárba