Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Áldott ünnepeket!

Okos ajándék karácsonyra

Aldott_karacsonyt_instaAzt olvastam, hogy idén az egyik sláger ajándék az okosóra. Ez egy régi történetet juttat eszembe. „Egy afrikai így okítja a másikat: Tudod, a nyugatiak azok, akiknek van órájuk, de nincs idejük”. Ilyen szempontból már én is nyugatinak érzem magam. Mi mindenre mondtam azt, hogy nincs rá időm… Aztán amikor kibicsaklott a bokám, rögtön tudtam órákat tölteni a gipszelő előtt – ismételten.

Kedves Olvasóm! Nagyon egyszerű ünnepi üzenetem van: ajándékozzunk időt karácsonyra! Töltsünk kevesebb időt okos tárgyainkkal, és szánjuk több időt a kapcsolatainkra. Keressük meg bokaficamok nélkül is a módját annak, hogy csendességünkben elgondolkozzunk azon, hogy mit jelent békétlen világunkban az, hogy Jézus Krisztus a Békesség Fejedelme. Töltekezzünk be Vele, és okos döntésünkkel legyünk többet együtt szeretteinkkel és azokkal, akiket Isten ránk bízott.

Áldott ünnepeket kívánva,

Herjeczki Kornél

kiadóvezető

 

Webáruházunk továbbra is zavartalanul működik! A megrendeléseket 2-3 munkanapon belül a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Kiadónk irodájában a személyes átvétel átmenetileg szünetel. További részletekért kattintsanak ide!

'