Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

ANYAKULCS – Színpadi beszélgetés – 2024.06.16, 10 óra, Vörösmarty tér (Ünnepi Könyvhét)

ANYAKULCS- Hogyan engedjük el lépésről lépésre gyermekünket? SÜVEGESNÉ RUDAN MARGITTAL és SÜVEGES GERGŐVEL, a kötet szerzőivel Gécsek-Tóth Enikő, a Kossuth Rádió szerkesztő-műsorvezetője beszélget.

Az Anyakulcs felszabadító erejű olvasmány. Út a megélhető, hiteles anyasághoz.”

Kapcsolódás és elengedés, figyelmes közelebb lépés és egészséges távolodás – szülőként mindkettőre szükségünk van, de anyák és apák mást és mást élnek meg nehezebb kihívásként. A távolság megszületése természetes folyamat, de a kérdés az, hogy anyaként hogyan értékeljük: elszakadásként vagy elengedésként?

A kapcsolódás alapelveihez – az apakulcsokhoz – hasonlóan az anyakulcsok célja hosszú távon és minden életkorban örömtelivé tenni szülők és gyermekeik életét. A szerzők olyan iránymutató lépéseket fogalmaznak meg, amelyek bármely élethelyzetben, családi állapotban lévő, bármilyen életkorú gyermeket nevelő anyának segítségére lehetnek.

Az anyakulcsok nem újabb terheket raknak az anyák vállára. Ellenkezőleg: támaszt és reményt szeretnének nyújtani, hogy bár az elengedésnek lehetnek fájdalmas mozzanatai, ugyanakkor ezt a hosszú-hosszú folyamatot végigkísérheti az új ember, az önálló személyiség megszületése és formálódása feletti öröm is.

  • Színpadi beszélgetés: június 16., vasárnap, 10 óra, Budapest, Vörösmarty téri nagyszínpad – a szerzőkkel Gécsek-Tóth Enikő, a Kossuth Rádió szerkesztő-műsorvezetője beszélget
  • Dedikálás: az előadást követően 10.30-tól a Harmat Kiadó 14-es pavilonjánál

 

A kötet 20% kedvezménnyel megvásárolható a webáruházban, és az esemény ideje alatt a Harmat Kiadó standján!

A kötetről bővebben itt: https://www.harmat.hu/uzlet/anyakulcs/