Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Februárban újra házasság hete!

Ha február, akkor házasság hete… Hazánkban immár kilencedik éve hagyomány, hogy Bálint-nap tájékán a különféle egyházi közösségek országszerte izgalmas programok sorával készülnek a házasság, az elköteleződés népszerűsítésére. A világ 21 országában elindult kezdeményezés magyar sajátossága, hogy ennek a hétnek mindig van egy „házaspár arca” is – olyanok, akik hiteles, tanúságtevő életet élnek, illetve aktív tagjai egy-egy közösségnek.
Ebben az évben a szervezők választása Hegedűs Endrére és feleségére, Katalinra esett. Ők választották az idei programsorozat szlogenjét is: A szeretet: szenvedély és döntés.
Ismerje meg a Házasság hete programsorozatot Ön is! http://hazassaghete.hu/

Ehhez kapcsolódik a házasság hete idei évi könyve az Életre szóló ígéretek pároknak (Gary Chapman)

Kapcsolódó termék

-20%
Gary Chapman:

Életre szóló ígéretek pároknak

A népszerű kapcsolati szakértő, Gary Chapman a Biblia ősi bölcsességéből merítve arra inspirálja a párokat, a friss házasokat éppúgy, mint az aranylakodalmukat ünneplőket, hogy őrizzék a szeretet melegét a kapcsolatukban. A bibliaversek és a hozzájuk fűzött gondolatok olyan alapvető, ám gyakran figyelmen kívül hagyott területekre világítanak rá, mint a türelem, a tisztelet, a harag, a megbocsátás, a kommunikáció, a szex, az intimitás, az önzetlenség – melyekről minden párkapcsolatban érdemes időről időre elgondolkodni.

Részletes adatlap » 3 600 FtKosárba

Változás a személyes vásárlásnál! A részletekért kattintson ide!

'