Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Ha lemaradt a könyvbemutatóról, most visszanézheti!

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le a 95. Ünnepi Könyvhét nyitónapján az Aranytíz Kultúrházban Muzslai-Bízik Hanna: Várva várlak – Egy gyermekre vágyó nő igaz története című könyvének bemutatója kapcsán rendezett kerekasztalbeszélgetés, amelyen részt vett Pataki Zita műsorvezető, kommunikációs tréner, coach; Homokiné Hollósi Cecília tanácsadó szakpszichológus, az Anna-Joachim program szakmai vezetője, valamint Muzslai-Bízik Hanna konduktor, a könyv szerzője. Az eseményt Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője moderálta.

A szerző egy évtizednyi meddőségi küzdelem után megjelentetett kötete érzékletesen mutatja be, hogy mit él át a gyermekre vágyó nő a várva várakozás időszakában, min megy keresztül azokban a látszólag “nem történik semmi” években, és mi teszi olyan idegőrlően nehézzé ennek a terméketlen élethelyzetnek az elhordozását.
„…Megvan az ideje annak, hogy megtapasztaljuk: a végső kérdés nem a “Miért?!”, hanem a “Hogyan?” Hogy miként tudunk teljes életet élni a gyermektelenség fájdalmas ténye ellenére is, és hogyan tapasztalhatjuk meg az örömöt még akkor is, ha a terméketlenség sötét fellege időről időre teljesen körbezár.”

Az értékes beszélgetés hangsúlya a túlélési technikákról szólt, az életmentő leckékről a krízisben, amelyek bizonyítékok arra, hogy a végeláthatatlannak tűnő harc közben is van lehetőség feltöltekezni, és élvezni az életet. „Ajándékok, amelyek ékes bizonyítékai annak, hogy az újrakezdéshez az utolsó lélegzet is elég.

A kötetről bővebb információk: https://www.harmat.hu/uzlet/varva-varlak/

A beszélgetés visszanézhető itt!