Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Könyvbemutató – Flashback – Visszatértem a függőségből

Zénó, aki önéletrajzában kendőzetlen őszinteséggel beszél gyerek- és fiatalkori kallódásáról, a heroinfüggőségbe torkolló lecsúszásáról, a megtapasztalt sötétségről és a szabadulás útjáról, melyen járva most már olyanoknak is segít, akik hozzá hasonlóan a kábítószerek csapdájába estek.

A Harmat Kiadó szeretettel meghívja

Orsolics Zénó Flash-back – Visszatértem a függőségből

című könyvének bemutatójára 2018. június 8-án 18.00-kor az Adna Caféba (1093 Budapest, Török Pál u. 6.).

A szerzővel, valamint Erdős Eszterrel, a MRE KIMM Drogterápiás Otthonának vezetőjével és Szigeti Lászlóval, a kötet szerkesztőjével Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője beszélget.

Részvételi szándékát jelezheti kiadónk facebook eseményénél is, ahol további kapcsolódó tartalmakat is elér. Ide kattintva!

Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-20%
Orsolics Zénó:

Flashback

„Fontosnak tartom összekötni a különböző világokat, embereket. A politikust a drogfüggő kissráccal. A hívő nagymamát a belvárosi stricivel. A bűnözőt egy katolikus pappal. Az üzletembert a nincstelennel, vagy a kételkedőt a hívővel. A józant a részeggel. Jó lenne! Megérteni, elfogadni, meghallgatni. Leginkább ez a küldetésem, a hivatásom. Hídnak lenni mások életében. Ez a könyv is ezt a célt szolgálja” – írja a szerző, aki önéletrajzában kendőzetlen őszinteséggel beszél gyerek- és fiatalkori kallódásáról, a heroinfüggőségbe torkolló lecsúszásáról, a megtapasztalt sötétségről és a szabadulás útjáról, melyen járva most már olyanoknak is segít, akik hozzá hasonlóan a kábítószerek csapdájába estek.

Részletes adatlap »2 500 Ft 2 000 FtKosárba

Változás a személyes vásárlásnál! A részletekért kattintson ide!

'