Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Könyvújdonságokkal és izgalmas programokkal várjuk olvasóinkat a XXVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Látogasson el a Millenárisra, keresse a Harmat Kiadó standját (B25), és merüljön el új könyveink kínálatában!

Kedvenc Harmatos olvasmányaik mellett most számos újdonsággal találkozhatnak:
Ian Morgan Cron és Suzanne Stabile könyvét, az Úton önmagunkhoz – Enneagram – Térkép az önismerethez című kötetet mindenkinek jó szívvel ajánljuk, aki szeretné jobban megismerni önmagát és a környezetében élőket. A könyv sok történettel, humorral és gyakorlatias megközelítéssel mutatja be az enneagram kilenc típusát és a keresztény spiritualitással való összefüggését.

Erwin McManus Az utolsó nyílvessző című kötetében megrendítő történeteivel és lelkesítő gondolataival egy teljesebb élet megélésére bátorít bennünket. Hogy ne tartogassunk semmit „későbbre”, hanem használjuk ki a nekünk adatott földi időt Isten rólunk szóló álmának megvalósítására.

konyvfesztivalNarnia rajongói végre egy polcon láthatják mind a hét, az eredeti illusztrációkkal készült, átdolgozott kötetet. Sőt, mindnyájunk örömére megjelenik az exkluzív, egykötetes Narnia krónikái is. Aki ennél is többre vágyik, standunkon megtalálja A Narnia-kódot, amelyben Michael Ward C. S. Lewis zseniális történetének titkait kutatja, és lenyűgöző irodalmi felfedezést tesz.

Vasárnap 13:00-kor a Votisky teremben mutatjuk be A Hópárduc felesége – Életem Erőss Zsolttal című interjúkötetet, amelynek kapcsán a szerző, Révész Szilvia beszélget Erőss Zsolt özvegyével, Sterczer Hildával.
Részletek és érdekességek a kiadó Facebook-eseménye alatt!

Szintén vasárnap – 15 órakorBartha Álmos nemzetközi kvízmester várja a Narnia-rajongókat a Gyermek(b)irodalomban egy fergeteges családi kvízre – az első három helyezett ráadásul értékes nyereményekkel távozik majd! (Kalandozások a ruhásszekrényen túli birodalombanFacebookon!)

Mint minden évben, most is 20% kedvezménnyel várjuk vásárlóinkat a B25-ös standnál. (A standon bankkártyás fizetés is lehetséges lesz.)

Találkozzunk április 25. és 28. között a Millenárison!

 

Webáruházunk továbbra is zavartalanul működik! A megrendeléseket 2-3 munkanapon belül a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. Kiadónk irodájában a személyes átvétel átmenetileg szünetel. További részletekért kattintsanak ide!

'