Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Lelki utazás Adrian Plass-szal – Ezüst nyírfák könyvbemutató

 „A kérdések utak. A válaszok csak eltorlaszolják őket. Azt hiszem, igazából jobban szeretem a kérdéseket.”

A Harmat Kiadó szeretettel várja A kegyes kétbalkezes szerzőjével való találkozásra! Ezüst nyírfák című új regényének bemutatóján Naszádi Krisztina, a kiadó korábbi főszerkesztője beszélget a szerzővel és feleségével, Bridget-tel.

Időpont: 2018. július 6. 18 óra

Helyszín: Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet és Közösségi Ház (Budapest 1077, Wesselényi utca 53.)

Plass_meghivo

 

 

Kapcsolódó termék

-20%
Adrian Plass:

Ezüst nyírfák

Az egykori ifjúsági csoport tagjai egy különleges hétvégére gyűlnek össze sok év után. A harmincas éveik vége felé járó barátok ma már közel sem azok a hamvas ifjak, akik annyi derűvel és optimizmussal néztek a jövőbe. Kit a társa hagyott el, ki a hitét vesztette el, és van, aki évek óta fölgyülemlett haragot és keserűséget hordoz magában.

Mivel kevesebb, mint negyvennyolc óra áll rendelkezésükre, elhatározzák, hogy őszintén megnyílnak egymás előtt, és sebezhetőségüket vállalva feltárják legmélyebb félelmeiket. Adrian Plass mély emberismerettel, együttérzéssel és humorral lát az álarcok mögé, és miközben a hétvége eseményei zajlanak, az élet nagy kérdései is terítékre kerülnek – hit, szeretet, veszteség, félelmek, remény. Az olvasók is új nézőpontból láthatnak rá életükre.

 

Részletes adatlap »3 200 Ft 2 560 FtKosárba