Kiszállítási információk Magunkról Kapcsolat

Meghívó Ellis Potter életrajzi kötetének bemutatójára

A Harmat Kiadó tisztelettel meghívja Meredek görbén Istenhez – Ellis Potterrel beszélget Izsák Norbert című életrajzi kötetének bemutatójára.

Szabados Ádám beszélget Ellis Potterrel és Izsák Norberttel.

Időpont: 2017.november 16. 17 óra

Helyszín: Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kar (1092 Budapest, Ráday u. 28.)

potter_meghivo_email3

Ellis Potter tizenöt évig élt zen-buddhista szerzetesként egy kaliforniai kolostorban, amikor az élete egészen más irányba fordult.

„– Európában utazgattam és kolostorokat látogattam. Találkoztam egy régi ismerősömmel, aki éppen L’Abri-ba tartott, egy keresztény közösségbe, amit Francis Schaeffer alapított. Vele mentem, (…) és egy-két gondolatot L’Abriban annyira veszélyesnek és hibásnak tartottam, hogy azt gondoltam: segítek nekik kimászni a sötétségből. Térítőként mentem oda, hogy buddhisták legyenek. De elég rossz buddhista misszionárius voltam, mert ehelyett én lettem keresztény.”

Most megjelenő életrajzi interjúkötetünkben Izsák Norbert coach és gyakorlati teológus kérdésein keresztül érthetjük meg azokat a gondolati irányokat és személyes motivációkat, amelyeken keresztül Isten vezette a világhírű misszionáriust.

Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-20%
Izsák Norbert:

Meredek görbén Istenhez

Ellis Potter tizenöt évig élt zen buddhista szerzetesként egy kaliforniai kolostorban, amikor az élete egészen más irányba fordult. 


„Európában utazgattam és kolostorokat látogattam. Találkoztam egy régi ismerősömmel, aki éppen L'Abri-ba tartott, egy keresztény közösségbe, amit Francis Schaeffer alapított. Vele mentem. (…) egy-két gondolatot L’Abriban annyira veszélyesnek és hibásnak tartottam, hogy azt gondoltam: segítek nekik kimászni a sötétségből. Térítőként mentem oda, de elég rossz buddhista misszionárius voltam, mert ehelyett én lettem keresztény.”


Ellis fordulatokban bővelkedő élete izgalmas és tanulságos olvasmány különösen manapság, amikor úgy tűnik, a nyugati világban a keresztény egyház egyre inkább elveszíti hitelességét, és egyre több fiatal keresi az élet értelmét a távol-keleti vallások vonzáskörében. Ellis életébe Izsák Norbert coach és gyakorlati teológus kérdésein keresztül pillanthatunk be. A kötet hamarosan angol nyelven is olvasható lesz.

Részletes adatlap »2 900 Ft 2 320 FtKosárba