Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Mihalec Gábor Kopp-Skrabski-díjas lett

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány 2018-ban újra meghirdette a Kopp-Skrabski-díjat, amelyet ünnepélyes keretek között június 4-én adtak át az alapító Kopp Mária nevével fémjelzett intézetben, a KINCS-ben (Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért).

A Kopp-Skrabski-díjjal az a célja az alapítványnak, hogy felhívja a figyelmet azokra a személyekre és házaspárokra, akik kiemelkedő tevékenységet végeznek a társadalom lelki egészségéért, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemléletért, mások boldogulásáért, a kívánt gyermekek megszületéséért. A Kopp-Skrabski-díjak odaítélésre bárki javaslatot tehetett, amelyeket a díj kuratóriuma bírált el.

A tíz jelölt személy közül végül kiadónk új szerzőjét, Dr. Mihalec Gábor párterapeutát díjazta a zsűri. Dr. Mihalec Gábor saját példáján is munkáján keresztül is mérhetetlenül sokat tesz a házasság, a gyermekvállalás és a család értékének megerősítéséért és megtartásáért. Vallja, hogy a szeretetkapcsolatok jobbá tételére az embereknek rengeteg eszköze van, ő pedig azt tekinti feladatának, hogy ezeket kutassa és tanítsa.

Kiadónk minden munkatársa nevében nagy örömmel gratulálunk neki és további sikereket kívánunk!

Változás a személyes vásárlásnál! A részletekért kattintson ide!

'