Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Reziliencia szeminárium

Reziliencia_donders

 

Időpont: 2019. június 5., szerda, 15:30–19:30

Tréner és könyvszerző: Paul Ch. Donders (angol nyelven, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással) 

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, Tolnay Terem (1051 Budapest, Arany János utca 10.)

Paul Ch. Donders – REZILIENCIA vezetői szeminárium
Lelki ellenálló képesség fejlesztése – Hogyan előzzük meg a kiégést, és csökkentsük a stresszt?Rezilencia-kampany_szovegfelho

A világ legsikeresebb vezetői közül sokan a változások közepette is kiegyensúlyozott életet tudnak élni. Valahogy a sorra elért csúcsteljesítmények mellett is képesek megélni azt az ideálisabb életet a mindennapokban, amit a többség nem. Feltárják és használják azokat a belső erőforrásaikat, amelyekből erőt tudnak meríteni, hogy életüket ne a stressz, hanem a sikereik és a szenvedélyük határozzák meg. 

Ezzel szemben évről évre növekvő mértékben, mára a vállalatok munkatársainak több mint tizedét érinti a kiégés. Ráadásul a többség teljesítménye, lelki stabilitása hosszú távon sem áll helyre. A kiégés tehát drasztikus teljesítménycsökkenést és életminőség-romlást jelent egyéni és vállalati szinten egyaránt.

A szeminárium célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a folyamatosan változó elvárásokhoz, az állandó készenléthez úgy alkalmazkodni, hogy proaktívak és lelkileg fittek tudjanak maradni, hogy elérhessék azt az ideálisabb életet, amire születtek.

 

Jegyvásárlás és részletek: itt

Lapozzon bele