Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Színes programokkal várjuk az Ünnepi Könyvhéten!

Június 13-16. között kerül megrendezésre a 95. Ünnepi Könyvhét, amelyen színes programokkal várjuk a könyvbarátokat a Harmat Kiadó 14-es standján a Vörösmarty téren! Fogja kézbe újdonságainkat, lapozzon bele sikerkönyveinkbe, találkozzon személyesen is népszerű hazai szerzőinkkel!

Eseményeink:

  • 2024. 06.13., csütörtök 18 óra, Aranytíz Kultúrház, Nagylovag terem (1051 Budapest, Arany János u. 10.) | Könyvbemutatóval egybekötött beszélgetés: Muzslai-Bízik Hanna: Várva várlak – Egy gyermekre vágyó nő igaz története 
Résztvevők: 
Pataki Zita műsorvezető, kommunikációs tréner, coach; 
Homokiné Hollósi Cecília tanácsadó szakpszichológus, az Anna-Joachim program szakmai vezetője,
Muzslai-Bízik Hanna konduktor, a könyv szerzője. 
Moderátor: Győri Virág, a Family magazin főszerkesztője. 
 
A szerző egy évtizednyi meddőségi küzdelem után megjelentetett kötete érzékletesen mutatja be, hogy mit él át a gyermekre vágyó nő a várva várakozás időszakában, min megy keresztül azokban a látszólag “nem történik semmi” években, és mi teszi olyan idegőrlően nehézzé ennek a terméketlen élethelyzetnek az elhordozását. Beszélgetés túlélési technikákról, életmentő leckékről a krízisben, amelyek bizonyítékok arra, hogy a végeláthatatlannak tűnő harc közben is van lehetőség feltöltekezni, és élvezni az életet. „Ajándékok, amelyek ékes bizonyítékai annak, hogy az újrakezdéshez az utolsó lélegzet is elég.”
 
A kötetről bővebb információk: https://www.harmat.hu/uzlet/varva-varlak/
 
 
2024. június 15-én, szombaton 14 órától a Vörösmarty téren, a Harmat Kiadó 14-es pavilonjánál LACKFI JÁNOS dedikál! A kedvenc Lackfi-kötetek az esemény ideje alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg standunkon!
 
 
2024. június 16, vasárnap 10 óra, Vörösmarty téri nagyszínpad, ANYAKULCSHogyan engedjük el lépésről lépésre gyermekünket? Süvegesné Rudan Margittal és Süveges Gergővel, a kötet szerzőivel Gécsek-Tóth Enikő, a Kossuth Rádió szerkesztő-műsorvezetője beszélget. Az előadást követően dedikálásra várunk minden érdeklődőt 10.30-tól a Harmat Kiadó 14-es pavilonjánál.
 
Az Anyakulcs 20% kedvezménnyel megvásárolható a Harmat Kiadó standján!

 

  • 2024. június 16., vasárnap 14 óra  Muzslai-Bízik Hanna: Várva várlak – Egy gyermekre vágyó nő igaz története. DEDIKÁLÁS a Harmat Kiadó 14-es pavilonjánál.

Az alkalom Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/124730158334578

 

Az Ünnepi Könyvhéten a helyszínen kiadványaink 20%-os kedvezménnyel kaphatóak!

Szeretettel várunk mindenkit!