Gondolatok a női ciklusról

Teológiai kaland azoknak, akiket érdekel a test, a nőiség, a fájdalom, a cél – és hogy azokat a napokat miként élhetjük meg jobban

Egy nőnek körülbelül ötszázszor jön meg a menstruációja életében. Akár csak enyhén kellemetlen, akár teljesen lebénít vagy érzelmileg terhel meg, legtöbben feltesszük a kérdést: miért van ez így?
Ez a melegszívű, reális, őszinte és olykor meglepetésekkel szolgáló könyv bibliai távlatba helyezi a női ciklust. A teremtéstől kezdve bemutatja és értelmezi a témakörhöz kapcsolódó ószövetségi, illetve újszövetségi szakaszokat. Fontos kérdéseket tárgyal a testi és lelki „tisztátalanság” közötti különbségtől az érzelmi- és hangulatváltozások kezelésén át gyermekünk felvilágosításáig. A fiatal szerző a természetünkről, az idő múlásáról, a fájdalom céljáról és az élet értelméről alkotott gondolatok széles körét szövi össze.
Arra hív, hogy tudatosabban szemléljük a testünket, amit Istentől kaptunk. Az szinte biztos, hogy ehhez hasonló keresztény könyvet még nem olvastál! Akár reményre és segítségre van szükséged, akár egyszerűen csak kíváncsi vagy, ez a könyv felüdít és bátorítani fog.

Oldalszám:152

Méret:124 x 183 mm

Kivitel:puhatáblás

ISBN:978-963-288-683-1

Kiadás éve:2022

Raktár:. Elérhető

2 000 Ft

-20% kedvezménnyel

Az Ön által megtekintett termékek