Hová tűnt a cseresznyefa, nagypapa?

Életről és elmúlásról gyerekeknek

„Nagypapa születésnapjára minden évben rózsaszín virágba borult a cseresznyefa, de idén a fa nem volt sehol! Csak egy tömzsi tuskó árválkodott a helyén.

– Hová tűnt a cseresznyefa, nagypapa? – kérdezte Veronika csodálkozva.

– A fa meghalt, mert már nagyon-nagyon öreg volt. Ki kellett vágni – felelte nagypapa.”

Nagypapa és kis unokája a kertben sétálgatva gondolkodnak életről, halálról, mennyországról. A könyv szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak kíván segíteni abban, hogy egyszerűen és világosan beszélgessenek a gyerekekkel az elmúlásról általában vagy egy családtag, ismerős haláláról.

Oldalszám:32

Méret:220 x 220 mm

Kivitel:keménytáblás

ISBN:9789632882284

Kiadás éve:2014

Raktár:. Elérhető

2 200 Ft 499 Ft

-77% kedvezménnyel

Kapcsolódó könyves blog

 • harmat harmat írása | 2015. október 06.

  Hová tűnt a cseresznyefa nagypapa?

  Nagypapa születésnapjára minden évben rózsaszín virágba borult a cseresznyefa, de idén a fa nem volt sehol! Csak egy tömzsi tuskó árválkodott a helyén. Hová tűnt a cseresznyefa, nagypapa? kérdezte Veronika csodálkozva. A fa meghalt, mert már nagyon-nagyon öreg volt.

  Elolvasom »
 • harmat harmat írása | 2016. november 21.

  Panov apó karácsonya és Hová tűnt a cseresznyefa, nagypapa?

  Majdnem két hete írtam már, pedig olvastam. Na jó, csak olvasgattam: mesekönyveket, karácsonyi mesekönyveket, szép gondolatokat, és egy darab elgondolkodtató regényt. Két mesekönyvet kaptam a Harmat Kiadótól, az egyik a “Hová tűnt a cseresznyefa, nagypapa?, a másik pedig Panov apó karácsonya.Két teljesen más mesekönyv, két teljesen más illusztrátor, az egyik csodaszép, a másik pedig bájos […]

  Elolvasom »

Az Ön által megtekintett termékek