Túlélőtréning 3D – Levente Péter

tulelotrening_boritok- Levente Péter

1983-ban, negyven évesen döbbentem rá, hogy éretlen felnőtt vagyok. Elsőként feleségemtől kértem bocsánatot 15 éves házasként. Azóta törekszem érett felnőttségre, lelki-szellemi-materiális értékek egyensúlyozásával, a magatartáskultúra összkontinensi küzdőterén. Hitem szerint a világmegváltást Valaki már magára vállalta. Ő ad bátorságot, hogy azon a négyszögölön, ahol éppen én is tartózkodom, igyekezzek több örömöt szerezni, mint bánatot okozni, több hasznot hajtsak, mint kárt tegyek. Te, feleségem, az 50. házassági évfordulón így biztattál: "Az utolsó húsz év miatt megérte az első harminc."
Eddigi tapasztalataimat osztom meg érett felnőttségre vágyó jobbkezes és balkezes felebarátaimmal, három munkafüzetben. Esténként pedig a tükörbe, aztán a feleségem szemébe nézek, hálát adva a Teremtőnek útmutató, a Kísértőtől oltalmazó, vétkeimért megbocsátó szeretetéért. Csodás hétköznapokon szolgálhatok, és az ünnepeimet sem hagyom elszürkíteni.

Levente Péter: Túlélőtréning 3D

1. Természet – 156 oldal, 165 x 235 mm

2. Teátrum – 144 oldal, 165 x 235 mm

3. Transzcendens – 196 oldal, 165 x 235 mm

A három kötet elolvasásával és aktív tovább gondolásával Péter bátyó útitársává szegődhetünk az érett felnőtté válás göröngyös útján: természetes adottságaink által determinált ösztönlényből a világ színpadán ügyeskedve boldoguló észlénnyé, s ha nem állunk meg itt, végül kiteljesedett társaslénnyé válva. Utunkat hármas egységek sora szegélyezi: test, szellem, lélek; önszeretet, feltételes szeretet, feltétel nélküli szeretet; megismerés, ráismerés, felismerés; viselkedés, magaviselet, magatartás. Életünk e három dimenziója közti egyensúlyra törekvés a magatartáskultúra célkitűzése.

Oldalszám:496

Méret:165 x 235 mm

Kivitel:puhatáblás

ISBN:978615010069

Kiadás éve:2020

4 800 Ft

-20% kedvezménnyel

Az Ön által megtekintett termékek